Monitoare respiratorii

1

În primul an de viață, copiii sunt expuși la un număr neobișnuit de mare de pericole din aproape toate direcțiile. Părinții trebuie să-și supravegheze micuții chiar și atunci când dorm, deoarece o poziționare greșită a corpului poate avea consecințe cu adevărat grave.

Pentru a vă proteja de inadvertențe și pentru a putea reacționa prompt în caz de urgență, este recomandabil să achiziționați un monitor de respirație pentru bebeluși cu vârsta sub un an. Acesta nu este un accesoriu de bază pentru tinerii părinți, dar poate fi util în multe situații de urgență, deoarece reacționează la primul semn de probleme și informează adultul că situația trebuie verificată cât mai repede.

Monitorul respirator este un instrument profesional și ieftin, care poate fi combinat cu videonia pentru a crea un produs universal, astfel încât părinții să fie mereu la curent cu situația, chiar și atunci când se află în camera lor, recuperându-se pentru zilele următoare. În gama noastră, toată lumea va găsi echipamente de înaltă calitate de la cei mai buni producători de pe piață.

Nu vă asumați riscuri - pariați pe calitatea și fiabilitatea echipamentelor.

Vedeți și: "Așteptați-vă la un nou început de drum:

BabySense Canpol Babies
      pixel