Costume de baie

34

La BabyHit.co.uk veți cumpăra cele mai bune huse de baie de cea mai bună calitate, moi și delicate pentru micuțul dumneavoastră. Oferim articole de la producători dovediți și recomandați, printre care Canpol Babies, AKUKU, Bibi și alte companii. Prosoapele și cuverturile disponibile sunt fabricate din materiale sigure, de calitate excelentă, care absorb eficient apa fără a irita pielea sensibilă a bebelușului. Produsele sunt foarte plăcute la atingere. Acestea protejează eficient bebelușul de frig imediat după baie.

Prosoape de baie pentru bebeluși 100x100

Datorită utilizării de țesături sigure și aprobate, prosoapele de baie sunt potrivite pentru bebelușii de toate vârstele. Sunt potrivite încă de la prima baie a bebelușului. La modelele selectate, husele sunt căptușite cu un strat suplimentar de țesătură dedesubt pentru confortul bebelușului.

Prosoapele sunt disponibile în multe modele colorate, cu motive de poveste, care cu siguranță vor fi pe placul bebelușilor ceva mai mari. Articolele pot fi achiziționate într-o varietate de dimensiuni, permițând ca bunurile să fie ușor adaptate la nevoile specifice și la vârsta copilului.

    pixel