Roți, flotoare și flanșe

12

În această categorie veți găsi accesorii și jucării care vor fi foarte distractive atunci când vă îmbăiați copilul - roți, plutitoare și coliere. Gama noastră include nu numai jucării gonflabile, roți de înot, veste și plutitoare, ci și containere pentru jucării de baie.

Merită să ne asigurăm că micuții noștri se obișnuiesc cu apa cât mai repede posibil - acest lucru va face cu siguranță ca învățarea înotului să fie mai ușoară în viitor! Apropo, odată ce copilul dvs. este suficient de mare pentru a începe lecțiile, merită să investiți în accesorii pentru a face înotul mai plăcut. Este un fapt bine cunoscut faptul că copiii (și nu numai copiii!) învață mult mai repede atunci când procesul este distractiv și atractiv. De aceea, merită să vă gândiți la jucării gonflabile, roți și alte accesorii pentru a vă încuraja copilul să intre în piscină!

Toate produsele noastre sunt complet sigure pentru utilizare - sunt fabricate din materiale potrivite pentru copii. Vă rugăm să rețineți că copiii ar trebui să le folosească numai atunci când sunt însoțiți de adulți. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. Vă dorim o călătorie de cumpărături minunată!

    pixel