Cărucioare gemene

46

La BabyHit.co.uk oferim cărucioare gemene confortabile și funcționale de la producători de renume. Gama noastră include modele de la mărci precum Babyactive, Cybex, phil&teds, Chicco, RIKO și multe altele. Oferim cărucioare 3 în 1, adică formate dintr-un cărucior adânc (nacelă), un cărucior și un scaun auto. De asemenea, vindem cărucioare 2 în 1 pentru gemeni, adică modele cu o nacelă și un scaun pentru cărucior. Acestea sunt disponibile în versiuni tandem, adică un scaun în spatele celuilalt, dar și în versiuni side-by-side.

Cărucioare pentru gemeni

Cărucioarele gemene sunt cea mai bună soluție pentru familiile numeroase. Designul special al cărucioarelor asigură cel mai înalt grad de confort pentru copii de vârste diferite. Gama include modele dedicate atât bebelușilor, cât și copiilor mai mari. Cărucioarele au fost proiectate pentru a oferi suficient spațiu pentru fiecare copil. Acest lucru asigură faptul că cei mici se simt în siguranță și confortabil în ele.

Fiecare cărucior a fost fabricat din materiale robuste și durabile. Țesăturile sunt rezistente la deteriorare și sunt plăcute la atingere, asigurând un nivel ridicat de confort. De asemenea, sunt ușor de curățat datorită tapițeriei detașabile, care se poate spăla la mașină. Designul optim și greutatea relativ redusă a cărucioarelor le fac ușor de manevrat, ușor de condus și ușor de manevrat.

Gama din magazinul nostru include o selecție largă de modele de cărucioare, disponibile în diverse modele și culori, care vor fi cu siguranță pe placul părinților care cresc fete sau băieți. Acestea sunt disponibile la un preț avantajos și cu livrare rapidă.

pixel