Lionelo cărucioare

5

Cărucioarele Lionelo disponibile în sortimentul magazinului BabyHit.pl sunt modele moderne care se disting prin funcționalitate, soliditate și design modern. Scaunele sunt realizate din țesături de cea mai bună calitate, caracterizate prin moliciune și rezistență la deteriorare. Cadrele din oțel sau aluminiu asigură stabilitatea și rezistența întregii structuri a căruciorului. Roțile cauciucate, din spumă sau gonflabile permit o deplasare lină pe diverse suprafețe.

Gama noastră de produse include multe tipuri și modele de cărucioare. Printre altele, oferim cărucioare adânci, cărucioare pentru copii, gemeni, precum și modele 2 în 1 și 3 în 1. În funcție de produs, acestea sunt concepute pentru copii mici de vârste diferite. Vindem cărucioare dedicate bebelușilor din primele săptămâni de viață, precum și copiilor mai mari de câțiva ani.

Oferim modele de cărucioare Lionelo cu diferite tipuri de scaune: cu găleată, înclinabile și tradiționale, precum și cu suspensie față, spate sau pe toate roțile. Modelele selectate au elemente reflectorizante, suporturi reglabile pentru picioare sau mânere telescopice.

Cărucioarele Lionelo sunt echipate cu numeroase caracteristici pentru a asigura siguranța și confortul de utilizare. Echipamentul include, printre altele, centuri elastice și durabile, frâne și încuietori. Echipamentele suplimentare, pe de altă parte, sporesc confortul produsului atât pentru părinți, cât și pentru copii. Printre accesoriile practice se numără o husă de ploaie, o plasă de țânțari, un suport pentru pahare, o geantă de transport, o husă pentru picioare și alte accesorii suplimentare.

    pixel