Scaune auto de la 15 kg

109

Scaunul pentru copii trebuie ajustat la greutatea și înălțimea copiilor mici, astfel încât să își îndeplinească funcția în mod adecvat. Călătoria în mașină cu cei mici este cu siguranță o aventură extraordinară pentru cei mici, deoarece pot explora lumea într-un mod nou pentru ei.

Cu toate acestea, siguranța ar trebui să fie o prioritate pentru toți părinții, deoarece copiilor le place să fie mobili, centurile de siguranță nu sunt potrivite pentru persoanele cu înălțimea mai mică de 150 cm și este întotdeauna necesar să se țină cont de faptul că pot apărea situații neplanificate care pun în pericol sănătatea tuturor pasagerilor. Un scaun de 15-36 kg ar trebui să satisfacă nevoile copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

O gamă de înaltă calitate garantează satisfacție, siguranță, confort în timpul călătoriei și ușurință în utilizare - optați pentru vârful de gamă pentru a vă bucura de satisfacția alegerii dumneavoastră. Ținând cont de funcționalitatea disponibilă, merită să alegeți un scaun de 15-36 kg care are reglaj de înălțime pentru a se adapta la creșterea celor mai mici pasageri.

Mizând pe cele mai bune mărci, ai grijă de sănătatea și viața celor mici! În oferta noastră veți găsi scaune auto de la companii precum: Britax Römer, Chicco, Coto Baby, Cybex, Maxi Cosi sau Joie .

Aruncați o privire la gama noastră completă de scaune auto.

pixel