Repelente de țânțari

2

O înțepătură de țânțar nu este niciodată plăcută; este greu să reziști să nu te scarpini pe piele după o mușcătură. Copiii suportă și mai rău o mușcătură de această insectă - foarte des bășica de după este mai mare și cu siguranță mai mâncărime.

Șervețele pentru țânțari

Uneori poate fi dificil să îi explici unui copil mic că nu trebuie să se scarpine pe o rană care îl mănâncă, dar din fericire la Babyhit.co.uk găsești șervețele antițânțari pentru a-l scuti pe copilul tău de efectele neplăcute ale unei înțepături de țânțar. În plus, vei găsi produse cosmetice pentru bebeluși care vor respinge eficient țânțarii și îi vor permite copilului tău să doarmă liniștit toată noaptea.

Repelente pentru țânțari de contact

La Babyhit.ro vei găsi repelente de țânțari care se aplică direct pe pielea copilului tău, dar și dispozitive cu ultrasunete pentru respingerea țânțarilor care se conectează la un contact. Cel mai bine este să împiedici țânțarii să îți liniștească copilul și să previi acest lucru, decât să te confrunți mai târziu cu o rană cu mâncărimi pe care copilul tău o va scărpina tot timpul. Aruncați o privire la gama oferită în magazinul nostru.

      pixel