Jucării senzoriale

50

Folosiți jucării senzoriale încă din primele săptămâni de viață ale bebelușului și asigurați-vă că acesta are parte de o dezvoltare corectă și de posibilitatea de a explora lumea. Avem o gamă variată de opțiuni pentru orice ocazie - cum ar fi jucării senzoriale din lemn sau construcții inovatoare și multifuncționale din plastic. Așadar, avem ceva interesant pentru fiecare ocazie - fie că sunteți în căutarea unor jucării senzoriale pentru micuțul dvs. sau aveți nevoie de ceva drept cadou pentru tinerii părinți.

Alegeți jucării senzoriale ținând cont de nevoile micuțului dvs

Bebelușii învață să distingă culorile și sunetele în primele săptămâni de viață. De asemenea, ei își concentrează atenția asupra oamenilor și a mișcărilor, învățând primele obiceiuri, cum ar fi râsul, frica etc. Jucăriile senzoriale pentru nou-născuți le permit să se distreze pentru prima dată imediat ce deschid ochii. De asemenea, acestea îi vor ajuta să adoarmă, deoarece micuții nu se vor simți singuri.

Jucăriile senzoriale de la BabyHit.co.uk sunt disponibile și pentru bebelușii mai mari. Așadar, am pregătit un sortiment care să răspundă nevoilor și așteptărilor fiecărei categorii de vârstă, de la 0 la câțiva ani. Astfel, veți găsi jucării senzoriale pentru un copil de un an sau chiar jucării senzoriale pentru 2 ani și peste. Acestea sunt produse mult mai avansate din punct de vedere tehnologic și oferă mai multă stimulare și oportunități. Acestea îi învață pe cei mici să vorbească (chiar și într-o limbă străină), să numere, să distingă sunetele, culorile etc. Datorită lor, copiii nici nu-și vor da seama că învață lucruri noi în timp ce se joacă și dobândesc primele cunoștințe, care vor da roade în viitor.

Toate informațiile despre jucăriile oferite în magazinul BabyHit.co.uk sunt disponibile în descrierile detaliate de sub produse. Acolo veți găsi, de exemplu, specificații tehnice (referitoare la produsele utilizate sau la forma de alimentare) și o serie de date despre funcționalitățile propriu-zise (numărul de melodii sau culorile). Vedeți ce vă așteaptă și profitați de opțiunile care au satisfăcut astăzi cei mai exigenți clienți. Vă asigurăm că acestea vor satisface și criteriile dumneavoastră de selecție. În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

pixel