Scaune auto 9-18 kg

6

Copiii încep deja să exploreze lumea în primele șase luni de viață, mușchii lor sunt suficient de bine formați pentru a putea sta în picioare singuri și cu siguranță vor să aibă parte de experiențe complet noi. Atunci este necesar să se protejeze pentru eventualitatea unei călătorii în mașină, alegând un scaun adecvat de 9-18 kg cu care copilul va fi protejat în timpul călătoriei.

Ținând cont de frânare, accelerație, viteză și durata călătoriei, copilul trebuie să fie așezat într-un confort total pentru a nu resimți disconfort. Vă încurajăm să alegeți produse de la producători de renume, cum ar fi Britax Römer sau Chicco, care folosesc doar cele mai bune materiale, sisteme de siguranță de înaltă tehnologie și experiența celor mai remarcabili specialiști. O gamă pregătită în acest fel, va putea garanta siguranța micuților care au nevoie de grija părinților pe măsură ce cresc.

Alegând un scaun de siguranță pentru copii de 9-18 kg în magazinul nostru, veți primi întotdeauna garanția unor produse selectate și a celei mai bune calități de servicii - prioritatea noastră este satisfacția dumneavoastră.

Aruncați o privire la gama noastră completă de scaune auto.

De asemenea, verificați și gama Maxi Cosi!

    pixel