Scaune de hrănire

105

Hrănirea este o artă dificilă pentru copiii mici, care nu știu încă pe deplin cum să se descurce cu echipamentul lor și confundă masa cu joaca - probabil că fiecare părinte s-a confruntat cu scena în care întregul conținut al farfuriei sau al bolului ajunge pe podea sau pe hainele copilului. Cu toate acestea, nu îi poți învinui că nu cunosc încă lumea la propriu și nu știu ce ar trebui să facă în acel moment... Acest lucru va veni cu timpul, iar copiilor mici trebuie să li se arate cum să se comporte la masă.

Scaun de hrănire Chicco

Cu toate acestea, fiecare părinte ar trebui să se doteze cu sortimentul necesar pentru o învățare rapidă, confortabilă și, mai ales, sigură a alimentației, în timpul căreia copilul are ocazia să se autoeduce. Este vorba, bineînțeles, despre un scaun de hrănire confortabil, care le va oferi celor mici garanții împotriva căderii și spațiu pentru a mânca.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor, vă prezentăm producătorii recomandați, în oferta cărora veți găsi doar produse de cea mai bună calitate - producători precum Baby Design, Chicco sau Cybex. Vă invităm cu drag să alegeți modelul potrivit de scaun de hrănire.

Vedeți și: "Ce este un scaun pentru copii?

Chicco Baby Design Coto Baby Cybex Joie
pixel