Huse și tapițerii

27

În această categorie veți găsi huse și tapițerii pentru scaune auto. Principalul lor avantaj este că sporesc puternic confortul copilului - micuțul nu va transpira în timp ce conduce. Mai mult, datorită husei, este mult mai ușor să protejezi scaunul de murdărie. Nu trebuie să spălați întreaga tapițerie - doar husa!

Este o idee bună să cumpărați atât o husă de rezervă, cât și o husă suplimentară, mai ales dacă călătoriți mult în mașină cu copilul dumneavoastră. Este mult mai ușor să păstrați scaunul curat!

Huse pentru scaune auto

Husele și tapițeriile pentru scaunele auto din gama noastră sunt disponibile în diferite dimensiuni, modele și culori. Nu există nicio problemă în a obține potrivirea perfectă - și, după cum știți, potrivirea este cea care oferă cel mai mult confort și funcționalitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă sfătuim!

Vă invităm să răsfoiți întreaga noastră gamă - suntem convinși că fiecare client va găsi ceva care să se potrivească gustului său. Bucurați-vă de cumpărăturile dumneavoastră!

    pixel