Suporturi de noapte și scaune de toaletă

66

Învățarea copilului dvs. să folosească olița este uneori o provocare care necesită multă muncă, așa că merită să folosiți măsuri care să îl încurajeze pe cel mic să nu mai folosească scutece.

Scaunele pentru toaletă

Covorașele pentru oliță și scaunele de toaletă cu un design atrăgător vă vor încuraja cu siguranță copilul să învețe să folosească olița și apoi toaleta. La Babyhit.co.uk, puteți găsi olițe și scaune de toaletă tradiționale, precum și olițe în formă de scaun cu clapetă, de rață sau de trenuleț.

Oliță de călătorie

Există, de asemenea, olițe care emit un semnal sonor atunci când copilul își așează nevoile fiziologice în ea. Acest lucru îl recompensează pe cel mic și îi semnalează că este mai bine să se așeze în oliță decât în scutec. Uneori, oprirea folosirii scutecelor este un proces anevoios, dar care trebuie pus în aplicare - mai ales când copilul urmează să meargă la grădiniță. Designul atractiv al olițelor și al tăvilor de toaletă va fi cu siguranță un factor care îl va încuraja pe cel mic să le folosească. Aruncați o privire la gama din magazinul nostru și alegeți cel mai potrivit articol.

pixel