Magazine și piețe

3

Magazinele și piețele de jucării disponibile pe BabyHit.co.uk sunt gadgeturi care cu siguranță vă vor încânta copilul. Accesoriile bogat echipate și fabulos de colorate oferă o distracție extraordinară pentru copiii de toate vârstele. Cei mici pot prelua rolul de casier și pot vinde, împacheta, distribui cumpărături, număra bani și servi clienții. Au, de asemenea, posibilitatea de a-și asuma rolul de cumpărător și de a face cumpărături ca un adult. Cu seturile noastre, copilul dumneavoastră poate simți că face cu adevărat cumpărături într-un supermarket.


Joaca de-a cumpărăturile cu gadgeturile disponibile în gama noastră nu este doar o distracție grozavă pentru copilul dumneavoastră. Cu accesoriile oferite, cei mici învață să numere produsele și banii de jucărie. De asemenea, ei își dezvoltă creativitatea, abilitățile manuale și interpersonale. Jucând diferite roluri de adulți, ei exersează și abilitățile sociale.


Oferim jucării de la producători de încredere. Toate gadgeturile sunt fabricate din materiale durabile și robuste, cu aprobări corespunzătoare de calitate și siguranță.

    pixel