Inserții de scaun

34

În această categorie, vă prezentăm gama noastră largă de accesorii, cum ar fi inserțiile pentru scaune - inserții anti-transpirație, inserții de răcire și inserții de vară. De ce ar trebui să le folosiți?

În primul rând, inserțiile antisudorație au grijă de confortul termic al copilului dumneavoastră. Prin utilizarea unor astfel de accesorii, copilul dumneavoastră nu se va supraîncălzi în timpul călătoriei. Mai mult, inserțiile protejează suprafața scaunului împotriva murdăriei - tot ce trebuie să faceți este să spălați inserția în caz de pete - nu este nevoie să dați jos întreaga tapițerie!

Mai mult, inserțiile antisudorație vor îmbunătăți cu siguranță confortul copilului dumneavoastră în timpul călătoriei, asigurând o călătorie mai relaxată.

Oferim, de asemenea, covorașe răcoritoare, care sunt deosebit de utile pe vreme caldă, precum și covorașe universale, care vor avea în principal rolul de a proteja scaunul de murdărie. Gama noastră este foarte extinsă, astfel încât fiecare client va găsi un covoraș care să se potrivească nevoilor sale. Avem accesorii în diverse modele și culori - un scaun pentru copii nu trebuie să fie plictisitor! Vă invităm să faceți cumpărături cu noi.

    pixel