Plase de hrănire

4

Consultați posibilitățile pe care le oferă plasele de hrănire. Doriți să explorați potențialul unor astfel de soluții? Atunci aruncați o privire la componentele pe care le-am pregătit în această secțiune a magazinului și vedeți cu ochii voștri cât de multe au de oferit. Așteptăm cu nerăbdare să vă furnizăm plase de hrănire sigure și multe altele! La Babyhit.co.uk veți găsi tot ceea ce ați putea avea nevoie pentru rutinele dumneavoastră zilnice.

Plase de hrănire - ce sunt și cum se folosesc?

O alimentație variată pentru nou-născuți este esențială pentru sănătatea și bunăstarea lor. Desigur, bebelușii nu pot mânca orice încă din primele zile, dar în timp este important să îi obișnuiești cu alimentele solide. Pentru a face acest lucru, merită să folosiți plasele de hrănire, un gadget extrem de ingenios care permite părintelui sau îngrijitorului să introducă mult mai devreme alimente noi - fără a se îngrijora de posibile înecuri etc.

Deci, cum se folosesc aceste plase? Ei bine, tot ce trebuie să faceți este să plasați în ele alimente, cum ar fi o banană, care este una dintre cele mai sigure opțiuni pentru copiii mici care au nevoie de o dietă echilibrată și variată, cu toți nutrienții valoroși. În mod automat, forma plasei începe să semene cu o mămăligă, astfel încât copilul mic ar trebui să poată face față procesului ulterior. Atunci când pune în gură reticulul cu banana și începe să imite mișcările de mestecat, fructul va începe încet să treacă prin ochi sub forma unei pulpe, cu care, până la urmă, copilul mic este familiarizat din borcane de diferite tipuri. Cu toate acestea, vă garantăm că această formă de gustare va fi o alternativă excelentă pentru el și îi va oferi o mulțime de senzații fantastice și emoții. Verificați-o cu ochii voștri și vedeți cum chiar și cei mai pofticioși încep să mănânce cu poftă și să ceară tot timpul mai mult.

Ne dăm seama că plasele de hrănire intră în contact nu numai cu vitalitatea, ci și cu sistemul alimentar imediat al copilului. Prin urmare, acestea trebuie să garanteze cel mai înalt nivel de siguranță și să nu reacționeze la contactul cu alimentele sau saliva. Prin urmare, am pregătit produse semnate cu logo-urile celor mai buni producători din industrie.

    pixel