Accesorii pentru scaune

261

Accesoriile pentru scaunele auto sunt gadgeturi aparent banale, dar extrem de utile. Printre acestea se numără bazele isofix, sacii de dormit pentru iarnă, inserțiile anti-transpirație, tapițeria de vară, tapițeria de schimbare și adaptoarele pentru montarea purtătorului pe cadrul căruciorului.

Inserție redutabilă pentru scaunul auto

Perdele de soare pentru ferestre, curele pentru cărucior, organizatori auto, protecții pentru scaune, inserții pentru scaune înălțătoare pentru copii mai mici, folii de ploaie pentru scaunele auto de 0-13 kg, plase de țânțari pentru scaunele auto, oglinzi retrovizoare (permite contactul vizual cu copilul atunci când este așezat cu spatele).

Jaluzele auto

jaluzele auto, roți pentru a se potrivi cu port-bebe, adaptoare pentru centura de siguranță pentru femeile însărcinate și multe altele. Utilizarea fiecăruia dintre acestea va ușura efectiv viața părinților aflați în mișcare.

În magazinul nostru, veți găsi accesorii precum perne de călătorie pentru copil, tapițerii și huse (care fac posibilă menținerea curățeniei scaunului), baze pentru scaunul auto, protecții, oglinzi auto (care fac posibilă menținerea contactului vizual cu copilul în timp ce conduceți), precum și saci de dormit, protecții, saci de dormit, protecții, tampoane de transpirație și covorașe de răcire (pentru a face copilul să se simtă mai confortabil în timp ce conduce), cărucioare de călătorie, organizatoare auto (pentru a ajuta la menținerea în ordine a vehiculului, dar și pentru a asigura siguranța copilului dumneavoastră - obiectele împrăștiate în mașină pot reprezenta un pericol în caz de accident) și multe, multe altele. Toate produsele sunt concepute pentru a avea grijă de cei mici.

De ce să alegeți magazinul nostru? Gama noastră largă de produse asigură faptul că fiecare client va găsi ceva care să se potrivească nevoilor sale.

Vă invităm să faceți cumpărături!

pixel