Folii pentru cărucioare și plase de țânțari

76

Imaginați-vă o plimbare fără griji cu micuțul dumneavoastră, în natură, departe de casă și de problemele banale. Și apoi, deodată... primele picături de ploaie anunță o ploaie torențială iminentă. Uneori, doar câteva clipe în care un corp tânăr se află în ploaie și vânt pot provoca o răceală periculoasă și de lungă durată. Acesta este motivul pentru care o husă de ploaie este un echipament esențial pentru fiecare cărucior. În câteva secunde, aceasta poate fi montată peste întregul scaun al căruciorului sau nacelă și oferă copilului dumneavoastră o protecție fiabilă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Folii și huse de ploaie pentru cărucioare și cărucioare de copii

Majoritatea producătorilor includ acest tip de accesoriu în fiecare cărucior, de obicei în coșul de cumpărături sau într-un buzunar dedicat. Fiecare husă de ploaie fabricată asigură o circulație adecvată a aerului - interiorul căruciorului nu se încălzește excesiv, iar punerea ei, chiar și pentru perioade lungi de timp, nu îl va face pe cel mic să fie sufocat sau să respire cu dificultate. Pe lângă foliile realizate pentru anumite modele de cărucioare, adică pe măsură, magazinul nostru oferă și modele universale. Acestea au fost adaptate pentru a se potrivi la majoritatea vehiculelor pentru copii. Este indicat să alegeți folii de la producători cunoscuți, cum ar fi JOOLZ sau Mutsy.

Folii și huse pentru cărucioare

O plasă de țânțari pentru cărucioare funcționează în același mod, cu excepția faptului că nu protejează împotriva ploii, ci împotriva insectelor și insectelor periculoase. Plasa fin brodată sigilează copilul de țânțari, albine, viespi și alte creaturi potențial periculoase. Știm cu toții cât de enervante pot fi omniprezentele midges din parc sau țânțarii de la lac. Plasa de țânțari potrivită îi va oferi micuțului dvs. liniștea și pacea la care tânjește și îi va permite să tragă un pui de somn confortabil în natură.

pixel