Scaune auto Lionelo

3

Dacă sunteți în căutarea unui scaun auto robust și practic pentru copilul dumneavoastră, consultați gama largă de modele Lionelo. Produsele acestei mărci renumite se disting prin durabilitate și funcționalitate. Scaunele auto Lionelo sunt echipate cu opțiuni de reglare extinse, datorită cărora scaunul crește odată cu copilul dumneavoastră. La producerea lor se folosesc materiale durabile, garantând durabilitatea și aspectul estetic chiar și după utilizarea îndelungată a scaunului.

Scaunele auto Lionelo sunt concepute pentru copii de vârste diferite. În funcție de model, acestea sunt potrivite atât pentru bebelușii de doar câteva luni, cât și pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani. Designul și forma specială a scaunelor se adaptează atât la scaunul auto, cât și la copilul în creștere. Scaunele protejează eficient copiii în cazul unei coliziuni sau al unei frânări bruște.

Produsele dispun de rezemători de cap adânci, căptușite cu spumă specială, care asigură un confort ridicat pentru copil și, de asemenea, protejează capul și gâtul copilului împotriva rănilor. Modelele selectate dispun de reglarea în mai multe etape a tetierei, care permite adaptarea scaunului la un copil în creștere, precum și de cotiere pentru un confort sporit. Unele scaune dispun, de asemenea, de o inserție respirabilă Dri-Seat pentru a oferi un confort suplimentar pentru pielea sensibilă a copilului dumneavoastră. Versiunile selectate pot fi montate cu fața spre spate sau spre față.

Articolele sunt ușor de instalat și de curățat datorită tapițeriei detașabile, care se poate spăla la mașină. Acestea sunt însoțite de o garanție pe viață a producătorului.

    pixel