Trotinete pentru copii

27

În această categorie veți găsi trotinete pentru copii care pot fi adaptate cu ușurință la vârsta și preferințele copilului dumneavoastră. Modelele echipate cu roți luminoase sunt foarte populare. Acest model este disponibil în mai multe variante de culoare, astfel încât puteți alege cu ușurință modelul ideal pentru un băiat sau o fată. Trotinetele pentru copii echipate cu iluminare cu leduri merită, de asemenea, o atenție deosebită, mai ales dacă sunteți în căutarea unei variante pentru cei mici care se plimbă și după lăsarea întunericului.

Trotinete electrice cu trei roți pentru copii

Te interesează trotinetele pentru copii care să dureze mai mult? Dacă da, aruncați acum o privire asupra modelului 2 în 1 conceput pentru copiii mici cu vârsta de până la 1 și 5 ani. Pentru cei mai mici, această trotinetă cu trei roți este dotată cu un scaun practic care facilitează menținerea echilibrului. Pentru copiii mai mari, putem ridica cu ușurință ghidonul, eliminând astfel scaunul.

Vedețiscuterele pentru copii mici

O trotinetă care poate atinge viteze de până la 30 km/h este, de asemenea, o alegere populară în magazinul nostru online. Consultați acum întreaga gamă și alegeți o trotinetă pe care micuțul dvs. o va adora.

    pixel