Bidons

10

Pentru un copil care abia învață să fie independent, bidonul este o stație intermediară între un biberon cu tetină și o cană. Acesta îi permite copilului mic să învețe să bea fără asistență, precum și să perfecționeze această abilitate și să devină independent de ajutorul unui adult. Acest lucru este, de asemenea, recomandabil pentru dezvoltarea coordonării motorii și a răspunsului adecvat la nevoile naturale, cum ar fi setea.

Sticlele disponibile în magazin sunt fabricate din materiale sigure pentru copii. Acestea sunt igienice și aprobate pentru contactul cu apa. Ele pot fi ușor demontate pentru a fi spălate temeinic. Unele modele sunt echipate cu posibilitatea de a înlocui piesele uzate, cum ar fi piesele bucale.

Gama include bidoane cu tuburi, precum și piese bucale rigide sau moi. Pe măsură ce copilul crește, recomandăm bidoanele cu tub de cauciuc sau cu o piesă bucală moale, care nu interferează cu dezvoltarea abilităților de vorbire. Veți găsi produse care sunt ideale pentru utilizarea acasă, dar și potrivite pentru a le lua cu dvs. în călătorii sau pentru a vă pregăti copilul pentru creșă sau grădiniță.

    pixel