Babysense 7 Monitor respirator

Babysense 7 Monitor respirator
Babysense 7 Monitor respirator
Babysense 7 Monitor respirator
Babysense 7 Monitor respirator
473,75 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Monitorul de respirațieBabySense 7 este cel mai popular monitor de respirație și este certificat ca dispozitiv medical. Datorită plăcilor sale senzoriale foarte sensibile, este fiabil în monitorizarea semnelor vitale ale bebelușului dumneavoastră. BabySense 7 este versiunea nouă și îmbunătățită a monitorului BabySense 5!

Caracteristicile produsului:

- funcționează cu baterii, nu există cabluri de alimentare în care să se încurce bebelușul,

- a fost certificat oficial ca dispozitiv medical în urma unor teste clinice,

- poate fi plasat sub saltea,

- creat de cel mai mare producător de monitoare respiratorii din lume, vândut în peste 35 de țări,

- nouă unitate de control

- sensibilitate îmbunătățită a plăcilor de senzori (în comparație cu BabySense 5).

Cum funcționează?

Datorită plăcilor senzoriale extrem de sensibile, vă permite să vă monitorizați bebelușul și să detectați chiar și cele mai mici mișcări respiratorii.
Se plasează sub saltea.
De îndată ce există un pericol - îi avertizează pe părinți de pericol înainte ca bebelușul să dezvolte chiar și apnee.
Monitorul de respirație este lipsit de fire și, datorită sistemului său de senzori pasivi, este sigur pentru bebeluș și nu are contact direct cu acesta.

De ce este important să aveți un monitor respirator?

Moartea în pătuț, cunoscută și sub numele de SIDS, este una dintre cele mai frecvente cauze de deces în rândul bebelușilor sănătoși cu vârsta cuprinsă între naștere și 1 an. Producătorul raportează că monitorul respirator BabySense 5 a ajutat deja la protejarea a peste 600.000 de bebeluși de acest lucru. Acesta le oferă părinților liniște sufletească și siguranța că vor avea timp să reacționeze.

Un punct de vedere tehnic

Întreaga tehnologie se bazează pe plăci senzoriale ultrasensibile, care sunt amplasate sub salteaua bebelușului și care detectează chiar și cea mai mică mișcare. Un microprocesor din dispozitiv determină modelul de respirație al bebelușului și afișează o lumină verde vizibilă de la distanță atunci când respirația este normală.
Atunci când sunt detectate anomalii alarmante, de exemplu, o încetare a respirației sau o scădere mare a frecvenței acesteia, unitatea alertează îngrijitorii în mod sonor, oferindu-le timp să evalueze situația.

Inclus: unitate de control, 2 senzori cu cabluri și legături pentru cabluri, manual de instrucțiuni, suport pentru saltea, agățător pentru marginea patului

Specificații:
Alimentare: 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)
Certificări: Certificat ca dispozitiv medical de clasa IIb în conformitate cu CE 93/42/CEE

Parametrii tehnici:
Traduceri:
rom
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel