Pompe de sân și accesorii

118

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor tinerelor mame, dorim să oferim accesorii care să sprijine alăptarea și îngrijirea bebelușilor. O pompă de sân este un echipament esențial care ar trebui să se afle în fiecare casă, asigurând un lapte matern sănătos și natural pentru bebeluși.

Problema surplusului de lapte matern în rândul tinerelor mame este una frecventă, iar o pompă de sân de calitate este cea mai bună soluție - este, de asemenea, o modalitate de a face față mameloanelor rănite cu care femeile care alăptează trebuie să se confrunte. Este, de asemenea, o soluție atunci când o mamă dorește să se întoarcă la serviciu sau are prea multe responsabilități pentru a se ocupa în mod constant de copilul ei mic.

Ea își poate extrage laptele matern natural, fixându-l în pungi speciale pentru ca mai apoi să îl poată încălzi la temperatura potrivită și să-și hrănească bebelușul.

În magazinul nostru veți găsi atât accesorii, cât și modele de pompe de sân manuale și electrice, de la cei mai renumiți producători de pe piață. Printre aceștia se numără companii precum Baby Ono, CANDIDE, Canpol Babies, Chicco, Lansinoh, Lovi, Medela, Nuk, printre altele.

Vedeți și: "A se vedea, de asemenea:

Sutiene și tampoane de sân Babyono Canpol Babies Medela Chicco Lovi Lansinoh
pixel