Scaune auto

576

Vreți să mergeți la cumpărături, în vacanță sau pur și simplu să vizitați rudele și nu aveți cu cine să lăsați copiii? Sau pur și simplu doriți să vă luați micuții cu dumneavoastră pentru a petrece timp împreună într-un mod activ? În ambele cazuri, trebuie să țineți cont de confortul, comoditatea și siguranța celor mici, care trebuie să fie așezați în scaune auto!

Scaunele cybex

Satisfacția clienților noștri este o prioritate. În fiecare zi avem grijă ca toate produsele din ofertă să fie selectate în mod deosebit. Garantăm un sortiment de producători de renume, care include mărci precum AeroSleep, AVIONAUT, Baby Ono, Cybex, BabySafe, BamBam, Bellelli, Bobike, Britax Römer, Caretero, Chicco.

Scaun auto pentru bebeluși

Avem scaune auto care sunt potrivite pentru transportul copiilor de toate vârstele - cu toate acestea, este important să acordați atenție la greutatea pentru care este proiectat modelul.

Vă invităm călduros să cumpărați scaune auto care se caracterizează prin precizie în execuție, combinată cu cele mai inovatoare sisteme de siguranță și tehnologie care sporește confortul.

Vedeți și:

Scaune auto 15-36 kg Scaune auto 9-18 kg Scaune auto 9-25 kg Scaune auto 9-36 kg

Descoperiți și gama Maxi Cosi!

pixel