Saci de dormit pentru scaunele auto

15

Sacii de dormit pentru scaunele de mașină sunt un accesoriu opțional care devine extrem de util pe vreme rece. Acesta oferă mai multă căldură și izolează eficient copilul de condițiile externe nefavorabile. Acestea sunt deosebit de utile atunci când încălzirea mașinii nu este deosebit de eficientă sau când un copil mic trebuie să petreacă o perioadă lungă de timp afară în portbagaj.

Sacii de dormit pentru scaunul pentru copii permit transportul copiilor în condiții de mai multă siguranță și sănătate. Ei au deschideri dedicate pentru hamurile pentru scaunele de copii, lucru pe care cu siguranță nu îl veți găsi la o geacă de iarnă. În plus, acestea au fost concepute pentru a oferi o poziție de odihnă benefică pentru fiziologia copilului în timpul condusului. Dacă vă așteaptă o călătorie mai lungă, un sac de dormit pentru copii este cu siguranță o soluție mai bună decât un strat suplimentar de îmbrăcăminte.

Saci de dormit pentru port-bebe

Sacii de dormit de iarnă sunt de obicei concepuți și adaptați pentru a se potrivi la anumite modele de port-bebe și scaune auto. Acest lucru permite ca materialul să se potrivească perfect cu profilul interiorului scaunului. Acest lucru asigură menținerea unui nivel maxim de siguranță și, la fel de important, faptul că copilul rămâne confortabil și într-o poziție sănătoasă. Odată ce centurile de siguranță au fost introduse prin deschiderile dedicate din sacul de dormit, micuțul dumneavoastră va fi protejat de frig, vânt și ploaie pe toate părțile.

    pixel