Scutece și șervețele

100

Produsele de igienă pentru bebeluși sunt cele mai indispensabile articole din setul de îmbrăcăminte al bebelușului, deoarece scutecele și șervețelele umede sunt cele mai folosite. Fiecare părinte schimbă zeci de scutece pe zi pentru bebelușul său pe parcursul unei singure zile, motiv pentru care scutecele și șervețelele umede trebuie să fie mereu din abundență acasă.

Șervețele pentru bebeluși Pampers

La Bayhit.ro veți găsi scutece și șervețele umede la prețuri foarte atractive. Scutecele pe care i le pui bebelușului tău trebuie să fie de foarte bună calitate, astfel încât să nu-i provoace arsuri și stări de disconfort micuțului tău.

Promoție scutece Pampers

Scutecele din muselină sunt, de asemenea, foarte populare și pot fi folosite ca scutec reutilizabil, dar și ca eșarfă, sac de dormit pufos, plapumă de schimbat, prosop ușor sau chiar pătură moale - un scutec din muselină are multe și versatile utilizări. În plus, este soluția perfectă pentru cei cărora le pasă de mediul înconjurător și care doresc astfel să contribuie la reducerea utilizării scutecelor de unică folosință. Vă invităm să achiziționați scutecele și șervețelele disponibile în magazinul nostru.

pixel