Scaune auto 0-36 kg

22

Scaunele auto de 0-36 kg acoperă absolut toate grupele de greutate: 0+, 1, 2 și 3. Acestea oferă posibilitatea de a transporta copiii de la naștere până la greutatea de 36 kg - adică până în ultimul moment în care mai este nevoie de un scaun auto. De obicei, copiii ating acest plafon la vârsta de 12 ani - deci este o achiziție pentru mai mult de un deceniu. Cu siguranță merită să alegeți cu înțelepciune.

Scaun auto cu ISOFIX

Scaunele auto de 0-36 kg sunt concepute pentru a funcționa la fel de bine cu un bebeluș ca și cu un elev de clasa a 6-a primară. Pentru ca acest lucru să fie posibil, a fost necesar să se implementeze o serie de sisteme de adaptare a scaunului la utilizator. Fiecare unitate va fi dotată cu o inserție de reducere moale pentru a crea condițiile potrivite pentru transportul sugarilor. Va exista, de asemenea, o tetieră reglabilă pe înălțime, de obicei cu hamuri în cinci puncte.

În acest fel, nu trebuie să ne facem griji cu privire la poziționarea lor - trebuie doar să reglăm tetiera la capul copilului, iar centurile vor fi, de asemenea, la locul potrivit. La un moment dat, de obicei când copilul atinge 18 kg, ar trebui să se renunțe la utilizarea hamurilor interne. Scaunele auto de 0-36 kg sunt echipate cu ghidaje pentru centurile auto, în partea de jos a tetierei și la protecțiile șoldurilor. Peste o greutate a copilului de 18 kg, se folosește doar centura auto.

    pixel