Cărucioare cu pat adânc

261

Căruciorul este una dintre cele mai mari preocupări ale tinerilor părinți care caută cel mai bun echipament care să ofere manevrare confortabilă, ușurință și siguranță. Căruciorul pentru somn adânc este unul dintre acele articole care nu trebuie uitat, deoarece ne permite să ieșim la aer curat cu nou-născutul nostru, astfel încât acesta să primească suficient oxigen și să poată explora lumea din jurul său.

Un cărucior pentru dormit adânc este alcătuit din două componente: coșul de transport și cadrul. Prima componentă trebuie să ofere siguranță și confort pentru cel mic, protejându-l de cădere, de condițiile meteo nefavorabile și protejându-l de soare. Cea de-a doua are sarcina de a amortiza toate denivelările și de a se deplasa fără probleme. Este indicat să alegeți modele funcționale, în care coșul de transport poate fi transformat în marsupiu, iar cadrul poate sta la baza unor cărucioare potrivite pentru copii mai mari.

Cărucioarele din magazinul nostru provin de la producători de renume, precum Baby Design, care cu siguranță vă vor satisface toate așteptările!

Vedeți și:

Gondole pentru cărucioare Accesorii pentru cărucioare de copii Cărucioare adânci

Verifică și gama Maxi Cosi!

pixel