Alte accesorii pentru scaune

73

În magazinul nostru veți găsi multe accesorii pentru scaunul auto care pot fi foarte utile în anumite situații:

O folie rezistentă la ploaie pentru scaunul auto: când afară plouă torențial, ieșirile cu copilul în scaunul auto sunt imposibile - de cele mai multe ori veți sfârși prin a răci. O folie dedicată va proteja ermetic întregul scaun și nu va expune copilul nici măcar la o picătură de ploaie.

Husă pentru scaunul copilului

O plasă de țânțari pentru scaun îl va proteja pe cel mic de insecte și gândaci enervanți și uneori periculoși. O înțepătură de țânțar este foarte enervantă pentru un bebeluș care nu știe încă să se scarpine. O plasă de țânțari pentru scaunul bebelușului oferă liniște interioară atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Inserțiile anti-transpirație pentru scaunele de mașină asigură o circulație adecvată a aerului și reduc eficient transpirația celui mic - chiar și în cele mai călduroase condiții meteo. Structura materialului din care sunt confecționate nu irită pielea și nu limitează mișcările copilului.

Oglinda retrovizoare permite contactul vizual între șofer și copil atunci când acesta este poziționat cu fața spre spate. Acest lucru este deosebit de important atunci când nu se află nimeni altcineva în mașină.

pixel