Pubele pentru scutece

18

Scutecele și șervețelele umede sunt, de departe, cele mai utilizate produse de îngrijire a bebelușilor. În fiecare zi, un părinte folosește de la câteva până la o duzină (și, în cazuri extreme, chiar zeci) de astfel de produse.

Recipiente pentru scutece

Nu se poate nega faptul că scutecele lăsate în coșul de gunoi răspândesc un miros neplăcut în toată casa, așa că merită să vă procurați un recipient pentru scutece. Aceasta este concepută pentru a depozita scutecele folosite în mod igienic și complet lipsit de mirosuri. În plus, un astfel de recipient este mai bun pentru mediul înconjurător, ideal și pentru cei care apreciază un stil de viață ecologic.

Coș de gunoi pentru scutece folosite

Recipientul pentru scutece are o închidere dublă, care izolează mirosurile și bacteriile și care poate fi acționată cu o singură mână. Recipientul este prevăzut cu reumpleri dedicate, ușor de schimbat și de montat. Recipientul în sine poate conține până la 128 de scutece folosite, astfel încât nu va mai fi nevoie de eliminarea zilnică a deșeurilor. Recipientul pentru scutece folosite disponibil la Babyhit.co.uk, împreună cu cartușele interschimbabile, este un produs care are grijă de mediu și de absența mirosurilor neplăcute în casă.

    pixel