Sticle

47

Înțărcarea bebelușului de la sursa sa naturală de hrană și obișnuința de a-l obișnui să bea din biberon nu este cu siguranță un proces ușor, care trebuie implementat treptat. Paharele și recipientele adaptate nevoilor celor mici sunt esențiale și ar trebui să se regăsească în fiecare casă în care se dezvoltă un copil - așa că merită să alegeți cea mai bună gamă pentru a răspunde așteptărilor celor mai pretențioși utilizatori... Vorbim, desigur, de bebelușii cu vârsta de până la 3 ani.

Sticle Lovi

Avem mărci precum Baby Ono, Bibi, Canpol Babies, Chicco, Dr Brown's, KapuCup, Medela, LOVI, printre altele. Sticlele sunt, la urma urmei, un sortiment indispensabil care este folosit atât de părinți, cât și de îngrijitori în timpul jocurilor de acasă, plimbărilor și în timpul călătoriilor ulterioare.

Nu întotdeauna există locul și timpul necesar pentru a-l hrăni corespunzător pe cel mic și tocmai pentru astfel de situații un biberon fără picurare este alegerea perfectă. Un astfel de produs este complet sigur, iar copilul îl poate întoarce în mâini fără să se teamă că va vărsa întregul conținut.

Vezi și: Biberon pentru bebeluș:

Babyono Chicco Dr. Brown's Canpol Babies
pixel