Scaune auto 9-36 kg

41

Nu vrei să investești într-un scaun scump și de calitate pentru că micuțul tău va crește repede? Ar fi bine să luați în considerare modelele care se adresează celei mai mari grupe de prichindei... Scaunul de 9-36 kg este o ofertă dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 luni și 12 ani.

Optând pentru un produs care va rezista pentru cea mai lungă perioadă a adolescenței, veți economisi bani, primind în același timp un produs extrem de versatil. Fiecare scaun de 9-36 kg este reglabil pentru a se potrivi înălțimii și preferințelor copiilor de toate vârstele. Un model universal este o garanție de satisfacție, siguranță și confort - atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Alegând produse din oferta magazinului nostru, aveți garanția celei mai înalte calități și a unei selecții speciale. Sortimentul este realizat în conformitate cu cele mai riguroase standarde, are aprobările și certificatele necesare, datorită cărora se caracterizează prin durabilitate și vă va servi mulți ani. Scaunele noastre auto provin exclusiv de la producători consacrați: Coto Baby, Cybexmaxi Cosi și Britax Römer.

pixel