Periuțe de dinți și paste de dinți

31

Dentiția este o perioadă dificilă atât pentru copil, cât și pentru părinți, deoarece erupția dinților poate provoca dureri. Orele lungi de plâns și jale din această cauză pot fi reduse la minimum prin folosirea unor periuțe și paste de dinți speciale pentru a ajuta la depășirea acestei perioade dificile de dentiție.

Periuța de dinți pentru dentiție

Periuțele de dinți din silicon cu protuberanțe disponibile la Babyhit.co.uk nu numai că ajută la îngrijirea primilor dinți, dar oferă și o ușurare în timpul dentiției, deoarece pot fi folosite pentru a masa gingiile.

În timpul erupției primilor dinți merită să folosiți și gelul disponibil în magazinul nostru, care va ușura considerabil acest proces neplăcut. De asemenea, în cazul copiilor mai mari, cărora nu le place foarte mult procesul de spălare a dinților, merită să folosiți periuțe de dinți care sunt atractive și încurajatoare. Uneori, aspectul estetic al unei periuțe de dinți poate convinge un copil mic să se ocupe singur de igiena orală.

Periuțe de dinți și paste de dinți

Vă invităm să vă familiarizați cu oferta magazinului nostru și să alegeți cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră.

    pixel