Dummies

227

Manechinul are rolul de a liniști copilul, dar și de a induce reflexul de supt corespunzător, atât de important și necesar mai ales atunci când copilul este alăptat la sân. Manechinele pentru bebeluși sunt concepute pentru a fi sigure și confortabile pentru copil și pentru a-și îndeplini pe deplin funcția.

Suzetă anatomică - cauciuc

Suzetele pentru bebeluși sunt, de asemenea, o parte esențială a leneșului bebelușului, dar este important de reținut că acestea trebuie să aibă aprobările relevante pentru a fi sigure pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Astfel de produse pot fi găsite cu siguranță în magazinul nostru Babyhit.pl, care oferă suzete pentru copii de cea mai bună calitate, inclusiv mărcile Canpol Babies și Lovi, care sunt fabricate din materiale sigure și, în plus, au un design atractiv.

În plus, magazinul oferă suporturi pentru păpuși pentru o depozitare igienică ușoară și panglici pentru păpuși care pot fi atașate la hainele copiilor. De asemenea, oferim și păpuși pentru liniștirea bebelușilor, care au o formă specială care liniștește copilul. Vă invităm să faceți cumpărături în magazinul nostru.

pixel