Bibi Biberon anti-cocă Classic Papa Is The Best 150 ml

Bibi Biberon anti-cocă Classic Papa Is The Best 150 ml
29,99 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Biberonul Bibianti-colic este echipat cu un sistem anti-colic eficient, care reduce apariția colicilor dureroase la bebelușul dumneavoastră, asigură un flux uniform de hrană, fără grija înghițirii excesului de aer.

Biberonul este fabricat din plastic de cea mai bună calitate, fără Bisfenol-S.

Imprimeurile de pe biberon au fost realizate folosind coloranți de calitate alimentară, garantând durabilitatea acestora și siguranța 100% pentru bebelușul dumneavoastră.

Părțile individuale ale biberonului sunt foarte ușor de asamblat și de curățat. Biberonul poate fi spălat în mașina de spălat vase, poate fi încălzit în cuptorul cu microunde și este sterilizat cu abur.

Un sigiliu util protejează biberonul de o eventuală contaminare.

Capacitate: 150 ml

Parametrii tehnici:
Capacitate (ml):
150
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Standard - Garanția oferită de vânzător pentru o perioadă de 12 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 1 an de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel