Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat

Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
Kinderkraft 4Smart Sensory Educational Mat
399,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Kinderkraft 4Smart - covoraș senzorial educațional Kinderkraft 4Smart

Descoperiți covorașul educativ 4SMART

Descoperă 4SMART - un covoraș senzorial contrastant care va sprijini dezvoltarea abilităților copilului tău în timp ce se joacă. În primele luni de viață, bebelușii observă doar culorile contrastante și clare. Covorașul 4SMART a fost creat pentru copiii mici, care vor găsi un astfel de design interesant și îi va provoca să îl exploreze. Este un covoraș senzorial extraordinar - este împărțit în 4 zone care dezvoltă vederea, auzul, atingerea și concentrarea bebelușului încă din primele zile de viață. 4SMART îl va încuraja pe cel mic să atingă, să întindă mâna, să se miște și să se joace. Covorașul este moale și sigur, iar elementele incluse pot fi luate cu dvs. la plimbare - cum ar fi cardurile de contrast sau mingea senzorială mare inclusă. Acest covoraș este un adevărat centru de operare pentru copilul dumneavoastră.

Caracteristici cheie

  • 4 zone senzoriale pentru a dezvolta: văzul, auzul, atingerea și concentrarea
  • Pentru bebeluși încă din primele zile de viață
  • Minge senzorială unică inclusă

Stimulează dezvoltarea senzorială a bebelușului

În primele luni, copiii mici percep în principal culorile contrastante. De aceea, 4SMART este păstrat în culorile negru, alb, galben și roșu, care stimulează în mod adecvat vederea micuțului și îi permit acestuia să se concentreze asupra elementelor colorate.

Dezvoltarea vizuală

Panglicile colorate și culorile atent selectate le permit celor mici să-și antreneze vederea. În primele luni de viață, bebelușii văd doar culori puternice, contrastante, motiv pentru care covorașul este conceput în acest stil.

Dezvoltarea simțului tactil și a coordonării

Covorașul senzorial 4SMART este echipat cu elemente intrigante de texturi diferite. Accesoriile netede, care foșnesc, precum și fileurile și sforile moi stimulează atingerea și încurajează copilul mic să exploreze forme și texturi noi. De asemenea, acestea ajută la exersarea apucării și întinderii mâinilor.

Dezvoltare auditivă

4SMART are, de asemenea, o zonă care îi permite copilului să se familiarizeze cu diferite sunete. Responsabile pentru acest lucru sunt, printre altele, jucăriile contrastante care foșnesc, sună și zornăie atunci când sunt atinse. Copilul mic va învăța, de asemenea, relația cauză-efect între atingerea unei jucării și sunetul pe care aceasta îl scoate.

Antrenarea concentrării

Cărțile incluse pot fi introduse în spatele foliei speciale de pe partea laterală a covorașului. Acestea înfățișează diferite forme și au un design contrastant. Copilul dumneavoastră va fi curios să le privească, exersând astfel concentrarea. Partea laterală a covorașului poate fi ridicată pentru a-l încuraja pe copilul dumneavoastră să își ridice capul și să își exerseze mușchii gâtului.

Minge senzorială inclusă

O minge senzorială este inclusă pentru a face timpul de joacă al copilului mai plăcut. Este mare, multicoloră și are butoane captivante și modele atrăgătoare pentru cel mic. Cu ea, copilul dvs. se va distra cu siguranță atât pe covor, cât și în afara acestuia.

12 cartonașe de contrast

4SMART vine cu 12 cartonașe cu două fețe, alb-negru și o oglindă, pe care le puteți lua cu dvs. atunci când ieșiți la plimbare și le puteți atașa, de exemplu, la un cărucior sau le puteți pune în spatele foliei de pe marginea covorașului. Cartonașele ajută la antrenarea concentrării copilului - cel mic se concentrează asupra modelelor prezentate și învață, de asemenea, să recunoască formele.

Arcuri reglabile cu fermoare

Arcurile reglabile sunt echipate cu fermoare, permițându-vă să schimbați în mod convenabil și liber poziția jucăriilor. Micuțul dvs. se va distra de minune în timp ce își exersează memoria și descoperă noi poziții pentru jucăriile sale preferate.

Accesorii: jucării

Covorașul este livrat cu: o oglindă suspendată, o minge suspendată cu zornăitor, o jucărie zornăitoare suspendată, o gogoașă de pluș, panglici colorate și bile zornăitoare. Acestea pot fi atârnate pe înălțătoare sau pot fi folosite ca jucării de sine stătătoare.

Parametrii tehnici:
Varsta copilului:
0+ msc
Material:
Hârtie
,
Spumă
,
plastic
,
Țesătură
Efecte:
sunet
,
Lipsa
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel