Okiday Footrest pentru scaunele auto pentru copii Orange

Okiday Footrest pentru scaunele auto pentru copii Orange
   Fără
   Portocale’
   Negru;
369,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Okiday Footrest pentru scaunele auto pentru copii

Suport pentru picioare pentru scaune auto

sporește confortul călătoriei pentru copilul din scaun (poate fi montat chiar și pe scaunul cu bază și picior de sprijin)

susține picioarele copilului și reduce efectele negative ale călătoriei

asigură o poziție corectă și ergonomică pentru copilul din scaun

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani

stabil și foarte rezistent, se fixează la punctele ISOFIX și la podea cu ajutorul unor elemente de fixare puternice din velcro

copiii pot sta în picioare pe suportul pentru picioare pentru o poziție de ședere confortabilă (rezistență > 50 kg)

puteți atașa cu ușurință suportul pentru picioare și scaunul la punctele ISOFIX (sistem de fixare fără coliziune pentru suportul pentru picioare)

ușor de utilizat, complet asamblat, cu o placă superioară flexibilă pentru a se adapta la orice scaun sau canapea

înălțimea reglabilă în mod infinit a suportului pentru picioare este concepută pentru ca copiii să poată folosi suportul pentru picioare în mod independent

produsul beneficiază de o garanție de 5 ani

Prin susținerea picioarelor copilului dumneavoastră, suporturile pentru picioare OKIDAY ajută la atenuarea efectelor negative ale călătoriilor, cum ar fi amorțeala picioarelor, comprimarea venelor și multe altele.

S-a observat, de asemenea, că suporturile pentru picioare contracarează răul de mișcare la copii, deoarece copilul își poate odihni picioarele pe un suport solid și astfel își stabilizează corpul, care, în lipsa suporturilor pentru picioare, este expus la tot felul de tensiuni, cauzate în special în timpul frânării.

Cu ajutorul suporturilor pentru picioare, copilul dvs. obține un sprijin stabil pentru picioare și confortul unei călătorii sigure, iar dvs. obțineți o liniște neprețuită.

Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii
pixel