Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey

Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg Core Simply Grey
Core Simply Grey
Core Carbon Black
Core Performance Black
996,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaun auto Recaro Tian 9-36 kg

Recaro Titan este un scaun auto conceput pentru copii cu greutatea între 9 și 36 de kilograme (gr. 1/2/3). Acest lucru înseamnă că, dacă optați pentru scaunul auto Recaro Tian, nu veți mai căuta mult timp un alt scaun pentru micuțul dumneavoastră.

Inițial (în grupa 1), micuțul dumneavoastră călătorește asigurat cu ajutorul centurilor de siguranță integrate. La Recaro Tian, acestea sunt centuri în cinci puncte; acest design permite ca energia care acționează asupra copilului în cazul unei coliziuni să fie distribuită în mod egal. Forțele "ocolesc" copilul, distribuindu-se între cele cinci puncte de ancorare ale centurii.

Sistemul Hero System ușurează în mod considerabil legarea corectă a centurii de siguranță a copilului în scaun; pernuțele moi ale curelei de umăr formează o unitate cu tetiera pentru a preveni răsucirea și încurcarea.

Există două moduri de a instala scaunul Recaro Tian în mașină:

- cu centurile de siguranță în trei puncte. (în gr. 1/2/3). Ghidajele prin care trebuie trasă centura auto sunt marcate clar pe corpul scaunului. Numai un scaun pentru copii montat corect își va face treaba în mod corespunzător; dacă aveți îndoieli cu privire la montarea acestuia (și nu aveți), consultați manualul de instrucțiuni furnizat cu fiecare scaun pentru copii.

- conectorii Seatfix integrați fac posibilă montarea confortabilă și rapidă a scaunului în vehiculele cu conectori Isofix (gr. 2/3). Conectorii scaunului Recaro Tian au indicatori pentru instalarea corectă care se aprind în verde atunci când scaunul este instalat corect.

Copilul dumneavoastră stă foarte adânc în scaunul Recaro Tian, ceea ce îi permite acestuia să ofere o protecție excelentă împotriva propriei inerții în caz de coliziune. În toate grupele de greutate, aveți opțiunea de a așeza scaunul în poziția de odihnă, ceea ce îi va permite micului dvs. pasager să tragă un pui de somn confortabil în timpul călătoriilor lungi (dar și mai scurte).

Conform diferitelor surse, coliziunile laterale reprezintă până la 30% din toate coliziunile.* Așezat pe scaunul Recaro Tian, copilul mic este protejat de sistemul ASP (Advanced Side Protection), a cărui sarcină este de a absorbi energia eliberată în momentul unei coliziuni laterale.

*Date pentru Polonia pentru anul 2019

Tetiera scaunului Recaro Tian este reglabilă pe înălțime. Acest lucru vă permite să oferiți copilului dvs. un nivel de protecție la fel de ridicat pe toată durata de viață a scaunului. Tetiera nu numai că protejează capul și gâtul copilului dvs. în cazul unui incident nefericit, dar oferă și un sprijin adecvat (și confortabil) în timpul călătoriei. Spuma cu care este umplut scaunul se adaptează la forma corpului copilului, astfel încât nimic nu îl va ciupi pe cel mic, chiar și în cazul călătoriilor mai lungi. Cotierele mari oferă sprijin pentru coatele copilului (așa cum sugerează și numele) și oferă, de asemenea, o protecție suplimentară în cazul unui accident (ceea ce numele nu face).

Odată ce micuțul dvs. a crescut (gr. 2/3), puteți scoate centurile de siguranță. Există compartimente de depozitare în scaun pentru curelele hamurilor, astfel încât acestea vor fi întotdeauna la îndemână și incluse în cazul în care aveți nevoie de ele. De acum înainte, îl puteți asigura pe cel mic cu ajutorul centurii de siguranță. Nu uitați că un scaun fără pasager trebuie, de asemenea, să fie legat cu centura de siguranță.

Parametrii tehnici:
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Instalare spate în spate:
0-18 kg
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
NU
Greutate (kg):
8,4
Indicatoare de montaj corecte:
da
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
grupa de greutate:
9-36kg
Varsta copilului:
1 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel