Aeromoov Inserție anti-transpirație pentru scaunul 9-18 Antracit

Aeromoov Inserție anti-transpirație pentru scaunul 9-18 Antracit
149,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Inserție anti-transpirație Aeromoov pentru scaunul de 9-18 kg

Inserția anti-transpirație AeroMoov este soluția ideală pentru zilele călduroase de vară: asigură circulația liberă a căldurii, prevenind transpirația și supraîncălzirea copilului mic care călătorește.

Structura 3D în formă de fagure de miere favorizează circulația aerului.

Inserția antisudorifică nu numai că vă protejează copilul de supraîncălzire, dar este și o protecție excelentă pentru cărucior împotriva altor impurități, păstrând astfel căruciorul în stare impecabilă pentru mai mult timp.

Este confecționat din bumbac organic extrem de moale și plăcut la atingere, pentru a asigura o călătorie confortabilă pentru copilul dumneavoastră.

Inserția poate fi adaptată la scaun prin intermediul unor deschideri speciale.

Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Standard - Garanția oferită de vânzător pentru o perioadă de 12 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 1 an de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel