Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg + Cybex Tapițerie Summer Deep Black

Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg + Cybex Tapițerie Summer Deep Black
Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg + Cybex Tapițerie Summer Deep Black
Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg Deep Black
Cybex Husă de vară pentru scaunele auto Pallas S-fix și Solution S-fix Alb
Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg + Cybex Tapițerie Summer Deep Black
Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg + Cybex Tapițerie Summer Deep Black
Cybex Scaun auto Pallas S-Fix 9-36kg Deep Black
Cybex Husă de vară pentru scaunele auto Pallas S-fix și Solution S-fix Alb
Prețul tuturor produselor, cu excepția kitului 1 695,04 RON
1 054,24 RON / buc. Salvați 37.80% cumpărarea unui set
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Cybex Pallas S-fix este cea mai recentă versiune a emblematicei serii Pallas, una dintre cele mai populare în Polonia și în întreaga Europă de Vest. Scaunul este potrivit pentru copii cu greutatea cuprinsă între 9-36 kg. Pe parcursul întregului ciclu de viață, numeroasele reglaje asigură faptul că scaunul poate crește odată cu copilul, astfel încât să se adapteze întotdeauna la nevoile în schimbare ale acestuia. Opțiunea de a înclina spătarul în trei etape, precum și cele 12 niveluri de reglare a înălțimii sunt cu siguranță demne de remarcat - garantând că scaunul va rezista până la sfârșit. Sistemul patentat de înclinare a tetierei reduce în mod eficient riscul ca capul copilului să cadă pe piept în timpul somnului și să iasă din zona de siguranță. Cea mai distinctivă caracteristică a modelului Cybex Pallas S-fix este protecția trunchiului, denumită în mod obișnuit pernă. Acesta este utilizat atunci când copilul cântărește între 9 și 15 kg. Aceasta înlocuiește complet necesitatea unei centuri de siguranță în cinci puncte, încorporată în scaun la alte modele. Atunci când copilul atinge greutatea de 15 kg, renunțăm la această soluție, iar modelul se transformă cu ușurință în opțiunea 15-36 kg, vândută, de asemenea, separat, sub denumirea Cybex Solution S-fix. Acest sistem inovator reduce la minimum riscul de a peta o greșeală de instalare, cum ar fi nepunerea centurilor de siguranță sau conducerea lor pe o cale greșită.

Protecție pentru portbagaj

Componenta utilizată în prima etapă de utilizare a scaunului auto Cybex Pallas S-fix este foarte comodă pentru utilizarea zilnică și, în același timp, extrem de eficientă în caz de accident. Pentru a utiliza corect "perna", aceasta trebuie să fie adusă mai aproape de copilul așezat în scaun, iar centura de siguranță trebuie trasă prin calea liberă. Contrar aparențelor, perna nu limitează mișcările copilului. Ea este atât de eficientă deoarece mărește dramatic suprafața corpului care este afectată de suprasarcini în timpul unui impact frontal.

Un singur scaun pentru 12 ani!

Pallas S-fix va rezista cu ușurință atât de mult timp datorită mecanismului de conversie inteligent conceput (descris mai jos). Este important de menționat că 36 kg este limita până la care un copil trebuie transportat într-un scaun auto. Acest lucru înseamnă că nu veți avea nevoie de un alt model. Numeroasele reglaje asigură faptul că întregul scaun crește odată cu copilul dumneavoastră și oferă întotdeauna spațiu adecvat și siguranță maximă.

Sistem patentat de înclinare a tetierei

Acesta este un lucru pe care nu îl veți găsi la scaunele concurente. Cybex Pallas S-fix permite ca tetiera însăși să fie înclinată în 3 etape. Copiii care adorm în timpul călătoriei își odihnesc foarte des capul pe piept. Această poziție face ca o mare parte a corpului să se afle în afara zonei de siguranță garantată a scaunului pentru copii. Datorită sistemului Cybex, această situație se întâmplă mult mai rar.Acest lucru este deosebit de important în cazul impacturilor laterale, unde numai cu Pallas S-fix putem fi siguri că trupul copilului se află în poziția corectă. Confortul copilului este, de asemenea, important - somnul în timpul călătoriei este mult mai confortabil datorită acestui tip de ajustare.

Crește odată cu copilul dvs

Cybex Pallas S-fix oferă un total de 12 reglaje de înălțime ale tetierei și spătarului. Acest lucru asigură că până și un copil care crește rapid se poate potrivi cu ușurință în acest scaun până la o greutate de 36 kg. Numărul mare de reglaje posibile permite, de asemenea, poziționarea mai precisă a tetierei în funcție de înălțimea copilului, ceea ce este foarte important pentru siguranță.

Reglarea spătarului

Datorită bazei dedicate, putem schimba poziția întregului scaun, de la poziția așezat la mai mult sau mai puțin înclinat. Acest sistem sporește și mai mult confortul copilului mic în timpul condusului și permite un somn confortabil. Important este faptul că scaunul pentru copii Pallas S-fix poate fi înclinat cu o singură mână, fără a scoate copilul. Vă rugăm să rețineți: Acest lucru este posibil numai în prima fază de utilizare, adică atunci când se utilizează scutul de protecție împotriva impactului.

Protecție laterală maximă

Sistemul avansat de protecție laterală retractabilă LSP este foarte eficient în absorbția energiei de impact încă din prima fază, relativ departe de corpul copilului. Adăugați la aceasta carcasa robustă, instalarea Isofix stabilă și anii de cercetare de la Cybex, și veți obține cel mai înalt nivel de siguranță oferit de Pallas S-fix. Acest lucru a fost dovedit în cadrul testelor de impact independente ADAC, în care modelul a primit până la 4 stele.

Materiale pentru ventilație și curățare ușoară

Tapițeria de înaltă calitate este complet respirabilă, ceea ce va reduce în mod eficient transpirația copilului dvs. chiar și pe vreme caldă. Toate elementele din material pot fi îndepărtate cu ușurință și spălate în mașina de spălat (maxim 30 de grade).

Accesorii Isofix

Sistemul de fixare isofix stabilizează eficient scaunul și permite o distribuție mai eficientă a încărcăturii în caz de accident. Este important faptul că Cybex Pallas S-fix poate fi instalat cu ușurință și în mașinile fără conectori Isofix - sistemul Isofix din scaun poate fi ușor ascuns în interiorul cochiliei și poate fi instalat doar cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii.

Bine conturat

Interiorul scaunului Pallas S-fix a fost conceput astfel încât să reziste cu ușurință ani de zile pentru orice copil. Scaunul lat se comportă la fel de bine pe toată durata sa de viață. Spătarul caracteristic în formă de V este cu atât mai lat cu cât utilizatorul scaunului ajunge mai sus.

Tranziție lină la un model de 15-36 kg

Odată ce copilul a depășit vârsta scaunului și perna de siguranță este mai mult în concordanță cu burtica copilului decât cu pieptul său, Cybex Pallas S-fix trebuie să fie ușor transformat. Pașii pe care trebuie să îi facem sunt:

1. Îndepărtarea protecției portbagajului

2. Îndepărtarea bazei Isofix care se află sub scaun

3. Îndepărtarea conectorilor Isofix de pe bază

4. Montarea conectorilor Isofix pe scaun

Totul este foarte simplu și permite o durată de viață atât de lungă (până la 12 ani!) cu siguranță maximă pe tot parcursul acesteia. Mai jos este un videoclip pas cu pas despre cum se convertește scaunul.

Parametrii tehnici:
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
NU
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
10
Vârsta aproximativă a copilului:
1-12 ani
Indicatoare de montaj corecte:
NU
grupa de greutate:
9-36kg
baza isofix:
Inclus
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel