Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru

Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Cybex Scaun auto Sirona M2 I-Size 0-18kg RWF - Scaun fără bază Granit negru
Classic Beige
River Blue Turquoise
Deep Black
Soho Grey
Granite Black
 Navy Blue
 Indigo Blue
Passion Pink
Premium Black
Manhattan Grey
Rebel Red
Fancy Pink
Tropical Blue
Victory Black - Ferrari
731,46 RON / buc.
Urmăriți Comparați
Cod produs: 4251158234748
Garanție: Extins - DOOR TO DOOR, Verificați condițiile de garanție

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Sirona M2 I-size este următoarea ediție a seriei extrem de populare Cybex Sirona, de data aceasta în conformitate cu cea mai recentă aprobare I-Size. Acesta se remarcă mai ales prin funcționalitate și prin calificativele bune la testele de siguranță. Aparține categoriei de greutate 0-18 kg, adică putem transporta în el copii de la naștere până la o greutate de 18 kg (sau, conform I-size - până la o înălțime de 105 cm). Acest lucru oferă aproximativ 4 ani de utilizare, deci merită să alegeți un scaun care să asigure siguranța în toate condițiile. Pentru a menține o călătorie confortabilă atât pentru un nou-născut, cât și pentru un copil de patru ani, aveți nevoie de soluții care să adapteze scaunul la dimensiunea copilului. Acest model ne oferă posibilitatea de a alege între 12 înălțimi diferite ale tetierei, reglabile împreună cu centurile de siguranță în cinci puncte. Acesta poate fi reglat împreună cu centura de siguranță în cinci puncte. În plus, există o inserție de reducere care îngustează scaunul și plasează copilul într-o poziție confortabilă, sănătoasă pentru coloana vertebrală. Siguranța este garantată de protecțiile laterale LSP extensibile, de cochilia scaunului cu absorbție de energie și de funcția de orientare spre spate, toate acestea fiind premiate cu 4 stele în cadrul testelor ADAC.

Două direcții la alegere

Scaunul Sirona M2 I-size poate fi utilizat orientat cu spatele la direcția de mers până la vârsta de aproximativ 4 ani! Această poziționare distribuie sarcina pe o suprafață mult mai mare a corpului utilizatorului, ceea ce duce, printre altele, la un risc cu 80% mai mic de rănire în cazul unei coliziuni frontale (rezultatele unui studiu realizat de Institutul suedez de cercetare rutieră).
Iar în cazul în care un copil devine mai puțin tolerant la utilizarea cu spatele la direcția de mers, scaunul poate fi transformat în orice moment într-o poziție orientată spre față. Utilizarea cu fața spre față este recomandată din momentul în care utilizatorul atinge o înălțime de 76 cm.

Protecție laterală detașabilă

Sistemul LSP extinde protecțiile laterale și absoarbe extrem de eficient energia de impact. Este deosebit de important să nu uitați întotdeauna să extindeți protecția de pe partea ușii mașinii. Această soluție este deosebit de eficientă în cazul impacturilor laterale.

Un scaun care crește odată cu copilul dvs.

Tetiera cu 12 poziții, cu variație continuă, asigură că tetiera se află întotdeauna la înălțimea potrivită. În același timp, înălțimea hamurilor se modifică și ea, asigurând o poziționare corectă pe umeri și pe piept.

Spătar reglabil

Unghiul spătarului poate fi reglat cu ușurință cu o singură mână, permițându-i copilului dumneavoastră să tragă un pui de somn confortabil în mașină. Existăpână la 5 poziții orientate sprespate și 3 poziții orientate sprefață.

Carcasă durabilă

Întregul interior al scaunului este învelit într-o carcasă robustă pentru a absorbi energia de impact.

Caracteristici practice

Există atașamente speciale pe părțile laterale ale scaunului pentru fixarea hamului. Acest lucru face ca urcarea copilului dumneavoastră în mașină să fie mult mai ușoară.

Reglare convenabilă a centurii

Centurile de siguranță în cinci puncte se reglează cu o singură mână, trăgând de cureaua de pe scaun. Curelele sunt înconjurate de un material moale, pentru a nu irita pielea copilului dumneavoastră.

Inserție reducătoare

Scaunul este echipat cu o inserție specială care ajustează forma și dimensiunea interiorului scaunului la spatele copilului. Inserția poate fi îndepărtată cu ușurință pe măsură ce copilul crește. Vă rugăm să rețineți: inserția nu se poate spăla la mașină.

Tapițerie detașabilă

Toate elementele din țesătură pot fi îndepărtate cu ușurință și spălate la mașină (temp. max.: 30°C).

Conectori Isofix

Sistemul de montare isofix stabilizează eficient scaunul și permite o distribuție mai eficientă a suprasarcinii în timpul unui accident. Este important faptul că Cybex Sirona M2 i-Size poate fi montat cu ușurință și în mașinile fără conectori Isofix. Putem ascunde cu ușurință Isofixul din scaun în interiorul carcasei și îl putem monta doar pe centura de siguranță a mașinii.

Baza este disponibilă în showroom-ul nostru

Scaunul poate fi instalat pe baza Cybex M, pe care poate fi instalat și scaunul auto Aton M de 0-13 kg.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
0-18 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
Față sau spate
Montare frontală de la-la:
9-18 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
I-Size standard:
da’
Scaun pivotant:
NU
Evaluare ADAC:
4
Spătar reclinabil:
NU
Metoda de montare:
Conectori Isofix
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
14
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
NU
baza isofix:
Achizitionat separat
Varsta copilului:
0 - 5 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel