Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black

Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
Cybex Scaun auto Sirona S I-size&SensorSafe 0-18 kg RWF Deep Black
1 949,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

SensorSafe pentru o mai mare siguranță

Siguranța copiilor este primordială, motiv pentru care noua tehnologie a sistemului de monitorizare SensorSafe previne posibilele situații critice în mașină .Sistemul SensorSafe constă într-o cataramă, atașată la centurile de siguranță în 5 puncte, care este conectată la o aplicație de pe telefon .În situații critice, sistemul declanșează o alarmă sonoră, care este montată în clemă, și apoi trimite notificări către dispozitivele mobile care sunt asociate cu aplicația SensorSafe.

Sistemul SensorSafe activează alarma atunci când:

- temperatura necorespunzătoare din mașină - trimite notificări pe telefon care indică faptul că temperatura este prea ridicată sau prea scăzută,

- în cazul în care un copil este lăsat în urmă - alarma se activează atunci când motorul este oprit și dacă un părinte se află prea departe de mașină, iar sistemul SensorSafe rămâne cu centura pusă. În acest caz, sistemul trimite alerte și persoanelor care au fost specificate în aplicație ca fiind contacte de urgență.

- o călătorie prea lungă - alarma se activează după 2 ore de călătorie continuă, informând părintele despre o pauză necesară

- desfacerea centurii de siguranță a sistemului SensorSafe, care este instalat astfel încât să împiedice copilul să își desfacă singur centura de siguranță.

O componentă necesară pentru ca sistemul să funcționeze corect este instalarea receptorului Plug în priza portului de diagnosticare ODB II al mașinii. Sistemul funcționează cu aplicația SensorSafe, care poate fi descărcată pe dispozitive mobile iOS sau Android.

În plus, aplicația oferă informații și clipuri video care arată cum se montează corect scaunul în mașină.

Sirona S I-Size este cel mairecent model dintr-o serie de Cybex Sirona. Acesta aparține categoriei de greutate 0-18 kg, ceea ce înseamnă că putem transporta copii în el de la naștere până când aceștia ating o greutate de 18 kg (sau, conform I-size - până când ating o înălțime de 105 cm). Acest lucru oferă aproximativ patru ani de utilizare - deci merită să alegem un scaun care să fie sigur în toate condițiile. Pentru a menține o călătorie confortabilă atât pentru un nou-născut, cât și pentru un copil de patru ani, aveți nevoie de soluții care să adapteze scaunul la dimensiunea copilului.

Două direcții din care puteți alege
Scaunul Sirona S I-size permite transportarea copiilor cuspatele la direcția de mers până la vârsta de aproximativ 4 ani! Această amenajare repartizează sarcina pe o suprafață mult mai mare a corpului utilizatorului, ceea ce duce, printre altele, la un risc cu până la 80% mai mic de rănire în cazul unei coliziuni frontale (rezultatele unui studiu realizat de Institutul suedez de cercetare rutieră). Dacă copilul dvs. are dificultăți cu scaunele orientate cu spatele la direcția de mers, puteți oricând să întoarceți scaunul cu fața spre față. Se recomandă mersul orientat cu fața la direcția de mers spre față începând cu momentul în care acesta atinge o înălțime de 76 cm.

Rotire de 360°.
Scaunul Sirona S I-size are un sistem inovator care permite scaunului să se rotească în jurul propriei axe. Părintele poate întoarce scaunul cu fața spre ușă și poate așeza liber copilul mic în scaun și să fixeze centura de siguranță, ceea ce îl face mult mai ușor de utilizat și mai confortabil.

Un scaun care crește odată cu copilul
Reglarea continuă, în 12 trepte, a tetierei asigură că aceasta se află întotdeauna la înălțimea potrivită. În același timp, înălțimea curelelor se modifică și ea, asigurând o poziționare corectă pe umeri și piept.

Spătar reglabil
Unghiul spătarului poate fi ajustat cu ușurință cu o singură mână, permițându-i copilului dumneavoastră să tragă un pui de somn confortabil în mașină. Există până la 5 poziții orientate sprespate și 3 poziții orientate sprefață.

Protecție laterală retractabilă
Sistemul LSP extinde protecțiile laterale și absoarbe extrem de eficient energia de impact. Este deosebit de important să nu uitați să extindeți întotdeauna protecția de pe partea ușii mașinii. Această soluție este deosebit de eficientă în cazul impacturilor laterale. Întregul interior al scaunului este înconjurat de un înveliș robust care absoarbe energia de impact.

Soluții practice
Pe părțile laterale ale scaunului există prinderi speciale pentru fixarea hamului. Acest lucru face ca urcarea copilului în mașină să fie mult mai ușoară.

Controlul direcției de conducere
Soluțiile moderne asigură că scaunul este montat corect în mașină și astfel își îndeplinește toate funcțiile. Sistemul Driving Direction Control previne utilizarea incorectă a scaunului atunci când se conduce cu fața la direcția de mers.

Tehnologiede disipare a energiei
Tehnologia specială ER-Tech utilizată în scaunul Sirona S I-Size sporește siguranța copilului în caz de impact frontal - reducând în același timp stresul asupra gâtului.

Conectori Isofix
Sistemul de montare isofix stabilizează eficient scaunul și permite o distribuție mai eficientă a încărcăturii în caz de accident.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
0-18 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
Față sau spate
Montare frontală de la-la:
9-18 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
I-Size standard:
da’
Scaun pivotant:
da
Evaluare ADAC:
4
Spătar reclinabil:
NU
Metoda de montare:
Conectori Isofix
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
15
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
NU
baza isofix:
Inclus
Varsta copilului:
0 - 5 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel