Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue

Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Scaun auto Maxi Cosi Beryl Beryl 0-25kg RWF Nomad Blue
Authentic Grey
Authentic Black
Nomad Blue
1 699,00 RON
1 274,15 RON / buc. Salvați 25%
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaun auto Maxi Cosi Beryl 0-25kg

Scaunul auto Maxi-Cosi Beryl poate fi singurul scaun auto de care tu și micuțul tău veți avea nevoie vreodată. Îl puteți lua în siguranță pe cel mic într-o călătorie în el încă din primele lor zile împreună.

Fiecare pasager din mașină trebuie să poarte centura de siguranță în timpul deplasării. În scaunul Beryl, cel mic va fi protejat de centuri de siguranță în cinci puncte, cu reglare centrală a lungimii. Curelele se fixează pe burtă cu o cataramă ușor de utilizat. Când catarama este desfăcută, hamul rămâne desfășurat datorită sistemului Easy-in - centurile nu se încurcă, ceea ce face mai ușoară așezarea micuțului în scaun.

Hamul în cinci puncte previne alunecarea celui mic din ham și distribuie uniform forțele care acționează în jurul copilului în timpul unei frânări bruște sau al unui accident.

Deoarece Maxi-Cosi Beryl este conceput pentru a fi utilizat, printre altele, de copii foarte mici, este echipat cu un insertor pentru bebeluși. Rolul acestuia este simplu: îl învăluie pe cel mic, făcându-l să se simtă în siguranță și, cel mai important, protejat. Deoarece mușchii gâtului sugarului nu sunt pe deplin dezvoltați, supraîncărcarea și mișcările bruște pot fi foarte periculoase pentru copil, și exact împotriva acestui lucru protejează perna de înălțare. Un alt punct în plus este faptul că inserția în sine este mai ușor de spălat decât întreaga tapițerie a scaunului. Odată ce micuțul dumneavoastră a crescut, inserția poate fi îndepărtată cu ușurință din scaun.

Deoarece călătoresc de la vârsta de un an, acest lucru înseamnă că scaunul Maxi-Cosi Beryl poate fi instalat cu spatele sau cu fața la direcția de mers. Cei mai mici bebeluși merg în mașină cu spatele; această poziție este cea mai sigură pentru sistemul scheletic încă în dezvoltare al celui mic. În cazul unei coliziuni frontale, bebelușul este strivit în scaun pentru a-i proteja gâtul și capul. Un copil poate călători cu spatele la direcția de mers în scaun până la o greutate de 13 kilograme. Peste această limită de greutate, puteți schimba cu ușurință direcția de deplasare a micului dvs. pasager - și asta fără a detașa baza.

Scaunul auto Maxi-Cosi Beryl se instalează în mașină folosind centura de siguranță în trei puncte, conectorii Isofix sau ambele în același timp. Isofix are un indicator de instalare corectă, astfel încât puteți fi întotdeauna sigur că micuțul dumneavoastră este în siguranță. În fiecare dintre configurațiile selectate, scaunul este fixat suplimentar cu un picior de stabilizare.

Cu Maxi-Cosi Beryl puteți alege (sau mai degrabă copilul dumneavoastră) din 5 poziții de înclinare. De la complet așezat, în care copilul dumneavoastră poate admira cu ușurință lumea din afara ferestrei, până la culcat, în care doarme profund fără să-și lase capul să cadă.

Beryl are o tetieră reglabilă, astfel încât oferă un nivel la fel de ridicat de protecție în fiecare etapă de dezvoltare a micuțului dumneavoastră. Integrată cu reglarea înălțimii tetierei este și reglarea înălțimii centurilor de siguranță, asigurându-se că una este întotdeauna poziționată corect în raport cu cealaltă.

În concluzie, scaunul auto Maxi-Cosi Beryl este un prieten pentru mult, mult timp; un prieten care vă ține copilul în siguranță în timpul călătoriilor, al ieșirilor sau al obișnuitului drum de la grădiniță.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
0-25 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
Față sau spate
Montare frontală de la-la:
9-25 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
I-Size standard:
NU
Scaun pivotant:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
da
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Test Plus:
NU
Greutate (kg):
14.9
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
da
Varsta copilului:
0 - 7 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel