BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black

BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
BabySafe Corso Fotelik Samochodowy 9-36kg Grey Black
Grey
Grey Black
663,63 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaun auto BabySafe Corso 9-36kg

Scaunul auto Baby Safe Corso 9-36 vă va permite să vă transportați micuțul în siguranță și confortabil, cu fața spre față. Dacă simțiți că micuțul dvs. lovește cu picioarele în scaun sau îl auziți cum își manifestă cu voce tare nemulțumirea dintr-un motiv nespecificat, există mari șanse ca el să se simtă pur și simplu inconfortabil. În plus, statul în poziția greșită pentru perioade lungi de timp poate avea un impact negativ asupra dezvoltării posturale a copilului. Acesta este motivul pentru care (dar nu numai) este atât de important ca părinții să aleagă în mod conștient un scaun pentru copilul lor.

Pentru a vă asigura că cei mai mici pasageri se află în poziția corectă atunci când călătoresc, scaunul dumneavoastră Baby Safe Corso va fi echipat cu o inserție specială de reducere. Inserția asigură faptul că cel mic adoptă automat o poziție confortabilă (și sigură) atunci când stă în scaun. Un beneficiu suplimentar al inserției pentru cei mici este că protejează tapițeria "propriu-zisă" a scaunului de murdărie sau deteriorare.

Fiecare pasager ar trebui să poarte centura de siguranță atunci când conduce, iar acest lucru nu este diferit pentru copiii mici. Scaunul auto Baby Safe Corso are hamuri în cinci puncte cu reglare centrală a lungimii. Acest lucru asigură că micuțul este protejat în mod egal pe toate părțile și nu există posibilitatea ca acesta să alunece din ham în cazul unei coliziuni. Cu condiția, bineînțeles, ca hamul să fi fost fixat corect și reglat cu suficientă atenție.

Dacă tot vorbim despre fixare; catarama centurii este foarte ușor de acționat. Dacă este necesar, o puteți desface fără efort cu o singură mână.

Intervalul de greutate în care un copil poate călători în scaun este cuprins între 9 și 36 de kilograme. Acest lucru înseamnă un interval de vârstă de la 9 luni la 12 ani. În această perioadă, un copil poate crește (și cu siguranță va crește), motiv pentru care Baby Safe Corso are o gamă largă de ajustare. În opțiunea mai mică (9-18 kg/9 luni-4 ani) aveți 3 poziții de reglare a tetierei. În gama 18-36 kg/3-12 ani, puteți regla tetiera în până la șapte poziții. Odată cu reglarea tetierei, se modifică și poziția apărătorilor laterali, astfel încât micul pasager să aibă mai mult spațiu nu numai pentru cap, ci și pentru brațe și umeri.

În grupa de greutate 9-18 kilograme, scaunul Baby Safe Corso se instalează cu ajutorul conectorilor Isofix. Instalarea scaunului în vehicul cu ajutorul acestui sistem durează doar câteva secunde și, datorită indicatoarelor, puteți fi întotdeauna siguri că micuțul dumneavoastră este protejat în mod corespunzător. Stabilitatea suplimentară este asigurată de cureaua de fixare Top Tether. Aceasta leagă partea superioară a spătarului scaunului de punctul de ancorare situat în portbagaj sau pe partea exterioară a spătarului scaunului. Top Tether are, de asemenea, un indicator de instalare corectă care, de culoare verde, vă va anunța că centura a fost strânsă corect.

În intervalul 3-12 ani/15-36 de kilograme, scaunul este la rândul său fixat în vehicul cu ajutorul centurii de siguranță în trei puncte. Din acel moment, centura îl reține și pe micul pasager - hamul în cinci puncte al scaunului este ușor de îndepărtat. Locurile prin care trebuie trecută centura auto sunt marcate pe scaun, pe un autocolant (pe capacul lateral) și în manualul de instrucțiuni. Numai un scaun fixat corespunzător poate oferi nivelul corect de siguranță.

Tapițeria scaunului Baby Safe Corso este respirabilă, ceea ce, în combinație cu orificiile de ventilație din carcasa scaunului, asigură copilului dumneavoastră un acces adecvat la aer. Excesul de căldură va fi disipat în exterior, astfel încât copilul dumneavoastră mic nu se va supraîncălzi (și poate nu va fi atât de dornic să lovească scaunul).

Parametrii tehnici:
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Metoda de montare:
Conectori Isofix + centura Top Tether
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
9-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
da
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
14,7
Indicatoare de montaj corecte:
NU
grupa de greutate:
9-36kg
Varsta copilului:
1 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel