Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru

Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13kg + Baza 2-fix Set 2in1 Granit negru
Cybex Scaun auto Aton 5 0-13 kg Granit negru
Cybex Baza Aton 2-Fix
Soho Grey
Granite Black
Deep Black
 Navy Blue
  Roz Magnolia,
Classic Beige
River Blue
Autumn Gold
Prețul tuturor produselor, cu excepția kitului 1 048,00 RON
918,41 RON / buc. Salvați 12.37% cumpărarea unui set
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Scaunul auto Cybex Aton 5 aparține grupei de greutate 0-13 kg. Acest lucru înseamnă că este potrivit pentru transportul copiilor de la naștere până la aproximativ 18 luni. Elementul său caracteristic este inserția specială de amortizare, care asigură o poziție culcată foarte confortabilă și, de asemenea, face posibilă transportarea copiilor din primele zile de viață (inclusiv a bebelușilor prematuri) fără efecte negative asupra coloanei vertebrale. Copiii se vor simți întotdeauna confortabil în el datorită posibilității largi de reglare a tetierei cu curele sau a inserției de reducere pentru sugari. În plus, scaunul oferă un baldachin cu protecție solară UV.

Poziția corectă și sănătoasă chiar și pentru copiii prematuri

Cybex Aton 5 este prevăzut cu o inserție specială de reducere care adaptează interiorul scaunului la coloana vertebrală în dezvoltare și la întregul corp al bebelușului. Inserția este concepută în așa fel încât să nu provoace tensiune musculară la copii, permițându-le să călătorească mai mult timp în mașină fără efecte negative asupra sănătății. De asemenea, bebelușii prematuri pot folosi scaunul fără nicio grijă. Pe măsură ce corpul unui copil se dezvoltă, nevoile sale se schimbă. După un timp, devine mai important decât o poziție plană, pentru ca capul să fie mai înalt decât pieptul. Acesta este motivul pentru care perna înălțătoare poate și, de fapt, ar trebui să fie îndepărtată de pe scaun după o anumită perioadă de timp.

Capota reglabilă

Cybex Aton 5 este echipat cu o capotă de soare foarte mare. Acesta este realizat din materiale cu filtru UVP50, care va bloca eficient razele negative ale soarelui care acționează asupra copilului dumneavoastră. O caracteristică importantă și practică este faptul că baldachinul poate fi reglat independent de poziția mânerului de transport și în 4 poziții posibile.

Opțiunea de a achiziționa o bază dedicată

Baza Isofix pentru scaunul Aton 5 va face mult mai ușoară utilizarea zilnică a căruciorului. Nu mai trebuie să trageți centura de siguranță a mașinii prin șinele de ghidare de fiecare dată când folosiți scaunul. Este suficient să o așezați pe zona desemnată și să apăsați ușor. Există indicatori lângă piciorul stabilizator, care monitorizează în permanență corectitudinea instalării tuturor componentelor și, în cazul unei greșeli, oferă un avertisment roșu. Montarea Isofix stabilizează semnificativ întregul sistem în mașină și reduce la minimum riscul de greșeli.

Reglarea individuală a tetierelor

A spune că fiecare nou-născut este diferit și crește într-un ritm diferit este ca și cum nu ai spune nimic. Din acest motiv, este imposibil să se creeze o tetieră fixă care să protejeze fiecare copil la fel de bine. Tetiera scaunului Cybex Aton 5 poate fi reglată în 8 trepte, astfel încât să se potrivească întotdeauna utilizatorului. Înălțimea corectă a tetierei oferă cea mai bună protecție pentru capul, gâtul și umerii copilului - cele mai delicate părți ale corpului lor. Intervalul corect de reglare ne permite să schimbăm fără probleme setarea pe măsură ce copilul crește și ne spune când este timpul pentru următorul scaun.

Sisteme de siguranță avansate

Sistemul patentat de scut lateral retractabil LSP asigură distribuirea eficientă a suprasarcinii în timpul unei coliziuni și oferă copilului dumneavoastră un nivel maxim de siguranță. Apărătoarea se extinde din partea ușii mașinii. Datorită distanței mari dintre primul punct de contact al scaunului auto Cybex Aton 5 și corpul străin, întreaga carcasă va absorbi energia de coliziune și vă va proteja împotriva rănilor.

Înveliș durabil

Ani de teste, cercetări, teste de impact și experiența inginerilor de la Cybex au creat un material cât se poate de rezistent, cu o absorbție excelentă a energiei în caz de accident. Acest lucru este deosebit de important atunci când este vorba de prima dată într-un scaun auto - corpul unui copil este foarte delicat și are nevoie de protecție de cel mai înalt nivel. Aton 5 asigură că fiecare călătorie este complet sigură pentru utilizator, indiferent de circumstanțe.

Un sistem de călătorie complet

Cybex Putem monta Aton 5 pe cadrele majorității cărucioarelor. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă și utilă, în special în vacanțe, la cumpărături sau în călătorii scurte. De acum înainte, nu mai trebuie să împachetați de fiecare dată o nacelă voluminoasă în portbagaj. O inserție specială de căptușeală îi permite bebelușului dvs. să stea în nacelă mai mult timp, fără efecte negative asupra sănătății.

Harnasament cu formă specială

Hamurile încorporate în cinci puncte ale scaunului Cybex Aton 5 au fost conturate în formă de "Y". Acestea sunt înconjurate de un material generos și moale, astfel încât să nu-i provoace disconfort copilului mic, chiar și în timpul călătoriilor lungi. O curea suplimentară la nivelul între picioare asigură o fixare absolut stabilă și sigură a copilului mic - întregul aranjament chiar forțează corpul copilului în poziția corectă.

Parametrii tehnici:
Magazin;:
Se pliază independent
grupa de greutate:
0-13 kg
Garantie din usa in usa:
da
Direcția de montare:
înapoi
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
4
Perioada de garantie:
2 ani
Poziția culcat:
NU
Reglarea înălțimii hamului:
da
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Test Plus:
NU
Greutate (kg):
4,8
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
NU
baza isofix:
Inclus
Varsta copilului:
0 - 2 lata
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - DOOR TO DOOR - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

Reguli de garanție DOOR TO DOOR:

1. Raportați un defect al produsului prin orice formă de contact, către noi sau către producător

2. Ambalați produsul pentru expediere

3. Un curier adecvat va ridica produsele de la dvs. fără costuri suplimentare

4. În termen de maximum 14 zile, produsul nou sau reparat va fi returnat la adresa indicată de dvs

pixel