Scaun auto BabySafe Beagle 0-25 kg Albastru

Scaun auto BabySafe Beagle 0-25 kg Albastru
Negru
Grey
    Albastru;
283,87 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

BabySafe Beagle este potrivit pentru copii de la naștere până la 25 kg, aproximativ până la vârsta de 6 ani, și poate fi utilizat atât cu spatele la direcția de mers, cât și cu fața la direcția de mers.Pentru o mai mare siguranță, recomandăm utilizarea cu spatele la direcția de mers până la o greutate de 18 kg, deoarece, în cazul unei coliziuni, forțele de impact nu acționează asupra copilului, ci asupra cochiliei scaunului, reducând semnificativ riscul de rănire a copilului.

SiguranțăDatorită construcției sale robuste și a atașării ISOFIX , scaunul Beagle oferă siguranță maximă pentru copilul dumneavoastră. cochilia a fost fabricată în tehnologie alveolată, care îi asigură rezistența și, în același timp, este ușoară, astfel încât mutarea scaunului nu va fi o problemă majoră. în plus față de Isofix, scaunul este atașat cu ocurea Top Tether, care stabilizează și mai bine scaunul, neocupând practic niciun spațiu, spre deosebire de piciorul stabilizator.

curelele hamului în 5 puncte țin copilul corect, astfel încât acesta să nu cadă din scaun, cu o căptușeală moale pentru a preveni iritațiile.

ConfortPe lângăfaptul că vă protejează copilul în cazul unei coliziuni, scaunul este și foarte confortabil, cuo inserție de reducere care reduce dimensiunea interiorului scaunului (potrivită pentru bebeluși) pentru a absorbi forța impactului, precum și o pernă confortabilă care face călătoriile mai plăcute și care poate fi îndepărtată atunci când copilul crește .Spătarul și tetiera pot fi ajustate pentru a se potrivi înălțimii și nevoilor micului pasager.Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
0-25 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
Față sau spate
Montare frontală de la-la:
9-25 kg
Instalare spate în spate:
0-18 kg
Evaluare ADAC:
-
Test Plus:
NU
Scaun pivotant:
NU
I-Size standard:
da’
Spătar reclinabil:
da
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
14,7
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Indicatoare de montaj corecte:
NU
Traduceri:
rom
Varsta copilului:
0 - 7 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel