Bibs Smoczek Uspokajający Kauczukowy r. M Lavender

Bibs Smoczek Uspokajający Kauczukowy r. M Lavender
18,89 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Bibs Rubber Soother Babe de cauciuc

Suzeta Bibis este o suzetă ideală pentru bebeluși și nou-născuți și poate fi folosită încă din prima zi a bebelușului. Atrage atenția prin eleganța și simplitatea sa. Manopera inconfundabilă din cauciuc natural, organic, cucerește tot mai mulți cumpărători, iar mamele se orientează din ce în ce mai mult și către suzetele realizate din acest material.

Manechinul Bibis este atât de moale încât bebelușul are senzația că suge de la sânul părintelui atunci când îl suge. Un avantaj suplimentar pe care îl are păpușa Bibis este faptul că s-au depus toate eforturile pentru a se evita orice infecție a pielii, astfel încât bebelușul nu va atinge carcasa acesteia cu bărbia sau cu gura.

Mărime: M

Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel