Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night

Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
Chicco Oasys 2-3 Fixplus Evo Scaun auto 15-36kg Black Night
679,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Chicco Oasys 2-3 FixPlus Evo este conceput pentru copii cu greutatea de 15-36 kg. Printre caracteristicile sale se numără tapițeria de înaltă calitate cu un sistem de ventilație, precum și protecții laterale generoase pentru a vă proteja copilul în caz de accident. Pe toată durata sa de viață, se adaptează perfect la utilizator datorită spătarului cu lățime și lungime reglabile independent. Există un suport convenabil pentru biberon sau pahar și 4 grade de înclinare a spătarului, până la o poziție semi-înclinată, astfel încât copilul dvs. să poată dormi confortabil în mișcare. Se montează prin ghidarea centurii de siguranță a mașinii prin șinele de ghidare bine marcate și prinderea conectorilor Isofix în scaunul auto. Acest lucru garantează stabilitate și siguranță maximă.Sistem de protecție laterală


Scaunul este echipat cu elemente de protecție foarte puternice și extinse, realizate din materiale care absorb energia. Capul, gâtul și umerii sunt cele mai delicate părți ale unui corp în curs de dezvoltare și, prin urmare, au nevoie de o protecție specială. Elementele de protecție sunt realizate pentru a amortiza cât mai mult posibil șocurile și energia de impact.

Un scaun care crește odată cu copilul dumneavoastră!


Datorită reglării independente a lățimii și înălțimii, scaunul poate fi adaptat perfect la copil în fiecare etapă de dezvoltare. Există 10 trepte de ajustare din care puteți alege. Înălțimea poate fi reglată cu o singură mână cu ajutorul unei pârghii din spatele tetierei, iar lățimea cu un buton special din partea superioară a spătarului.

Operare cu o singură mână!

Toate mânerele de reglare sunt foarte bine etichetate și se acționează cu o singură mână atunci când scaunul este montat - pentru confortul total al părinților.

Spătar rabatabil


De neprețuit în timpul călătoriilor lungi cu mașina. Cu o singură mișcare, scaunul poate fi înclinat într-una din cele 4 poziții.

Montare cu ajutorul conectorilor FixPlus


FixPlus este sistemul Isofix îmbunătățit de la Chicco. Elemente de fixare speciale se conectează direct la caroseria mașinii, crescând semnificativ stabilitatea și siguranța.

Centuri de siguranță

Pentru a monta corect scaunul auto, tot ce trebuie să faceți este să conectați conectorii în scaunul auto și să fixați centura de siguranță. Un traseu bine marcat va elimina riscul unei fixări incorecte, iar ghidajele speciale împiedică centura să se răsucească sau să alunece.

Calitate premiată


Versiunea 2012 a scaunului a fost desemnată cel mai bun scaun auto din 2013 la un târg din Belgia. În plus, testele extinse ale ADAC care au evaluat, printre altele, siguranța în caz de impact frontal, siguranța în caz de impact lateral, siguranța în caz de răsturnare, ușurința de montare și calitatea produsului au acordat scaunului 4/5 stele!

Specificații:


Înălțime: 66-84 cm
Lățime: 47-53 cm
Lungime: 41 cm
Greutate: 7,8 kg

Parametrii tehnici:
Tetiera inclinabila:
da,
Reglarea lățimii:
da
Metoda de montare:
Doar cu centurile de siguranta auto
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
Montare frontală de la-la:
15-36 kg
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
-
Spătar reclinabil:
NU
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
6,8
Indicatoare de montaj corecte:
da
grupa de greutate:
15-36 kg
Varsta copilului:
3 - 12 lat
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Standard - Garanția oferită de vânzător pentru o perioadă de 12 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 1 an de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel