Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue

Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Scaun auto Recaro Guardia 0-13kg Xenon Blue
Xenon Blue
Racing Red
Carbon Black
287,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Recaro Guardia este un scaun auto cu o greutate cuprinsă între 0 și 13 kg și a fost certificat special pentru utilizarea în aeronave. Este ușor, așa că nu vă provoacă mari probleme în a-l transporta cu cel mic. Numeroasele sale calități, atât în ceea ce privește siguranța, cât și manopera, îl fac un scaun declasă premium, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece marca Recaro se preocupă de siguranța piloților de raliu și nu numai, creând pentru ei cele mai sigure scaune pentru sporturi extreme.

Căptușeala redutabilă îl învelește perfect pe cel mic, menținându-l în siguranță în caz de coliziuni, deoarece nu se va mișca dintr-o parte în alta, evitând astfel rănirea.

Guardia poate fimontat în două moduri. Folosind o bază ISOFIX, odată instalat pe scaunul auto, pur și simplu se montează scaunul în bază și gata. Acest lucru se poate face, de asemenea, folosind centurile de siguranță.

Capota generoasă îlprotejează pe cel mic de razele UV dăunătoare, deoarece este dotată cu un filtru, iar datorită faptului că este ventilată, asigură o călătorie confortabilă și o circulație a aerului în zilele mai călduroase.

hamul în 3 puncte previne căderea bebelușului în timpul unei coliziuni , iar căptușeala moale protejează zona pieptului și a gâtului în timpul coliziunilor frontale, când frânarea bruscă face ca bărbia bebelușului să lovească puternic trunchiul.

Mânerul ergonomic special conceput va facilita transportul scaunului cu copilul dumneavoastră. Merită adăugat că acest scaun este potrivit pentru crearea unui sistem de călătorie, deoarece se va potrivi oricărui cărucior care are adaptoare Maxi-Cosi sau este compatibil cu acesta.

Parametrii tehnici:
baza isofix:
Achizitionat separat
Magazin;:
Se pliază independent
Aprobat pentru utilizare în aeronave:
da,
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
NU’
Direcția de montare:
înapoi
Posibilitatea de a schimba pozitia manerului’:
da
I-Size standard:
NU
Evaluare ADAC:
4
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
4,1
grupa de greutate:
0-13 kg
Dimensiuni (cm)
filtre UV:
da’
Inserție reductor pentru nou-născut:
da;
Varsta copilului:
0 - 2 lata
Lungimea produsului în centimetri:
Długość towaru w centymetrach
59
Lățimea mărfurilor în centimetri:
Szerokość towaru w centymetrach
44
Înălțimea produsului în centimetri:
Wysokość towaru w centymetrach
66
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

RECARO - DE LA UȘĂ LA UȘĂ - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

GARANȚIE

Produsele RECARO-Kids sunt acoperite de o protecție de doi ani împotriva defectelor fizice - neconformitatea produsului cu contractul. Perioada de protecție se calculează de la data achiziționării produsului de către clientul final, indicată pe dovada de cumpărare. În același timp, clienții finali care au achiziționat produse RECARO înainte de 1 aprilie 2019 cu garanție extinsă de 4 ani au în continuare dreptul la aceasta.

SERVICE

Serviciul este furnizat din ușă în ușă, iar cererile de despăgubire trebuie trimise prin intermediul formularului de cerere online dedicat:

https://www.recaro-service.pl/zgloszenie-serwisowe/

Serviciul este disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00

tel: 22 110 46 75

e-mail: doc@recaro-service.pl

PROGRAM DE SCHIMB

În efortul de a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru copiii care călătoresc în scaunele auto RECARO, am lansat un program de schimb de scaune pentru accidente. Programul este voluntar și acoperă scaunele auto achiziționate după 1 aprilie 2019.

Puteți găsi regulamentul detaliat al programului și regulile care se aplică participanților la acesta la următorul link. >> Programul de schimb de scaune pentru accidente

pixel