Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black

Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Britax Romer Trifix 2 I-Size Fotelik Samochodowy 9-22kg Cosmos Black
Storm Grey
Cosmos Black
Wine Rose
Burgundy Red
Grey Marble
1 459,92 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Această marfă este disponibilă în magazinele noastre

Puteți cumpăra acest produs fără a plasa o comandă online la unul dintre magazinele noastre din zona dumneavoastră. Verificați în ce puncte este disponibil produsul din stoc.
Verificați disponibilitatea

Scaunul auto Trifix I-Size de la Britax Romer este conceput pentru copii cu greutatea de 9-22 kg (15 luni - 4 ani ).A fost proiectat pentru a se potrivi în orice mașină și poate fi instalat cu ajutorul conectorilor ISOFIX și a centurii Top Teter. spătarul înclinabil, tampoanele moi ale centurii de siguranță și scaunul lat și conturat fac chiar și o călătorie foarte lungă să fie confortabilă pentru micuțul tău! Iar siguranța este asigurată de o serie de sisteme avansate, cum ar fi Pivont Link sau protecția laterală încorporată.

Protecție laterală

Protecția laterală suplimentară SICT reduce forțele de impact prin reducerea distanței dintre interiorul mașinii și scaun.

Pivot Link

Sistemul Pivot Link transportă energia în jos în timpul evenimentelor neprevăzute din trafic, protejând cele mai vulnerabile părți ale corpului. În plus, limitează mișcarea copilului spre înainte în cazul coliziunilor frontale sau al frânării bruște.

Cureaua de fixare în partea superioară

Cureaua Top Tether cu tehnologie rip-stitch în formă de V previne rotirea scaunului și reduce mișcarea înainte a copilului în caz de coliziune.

Reglarea rezemătorii de cap și a centurii de siguranță

Tetiera în formă de V și curelele pentru centura de siguranță pot fi ajustate la înălțimea copilului dvs. cu o singură mână. Tetiera trebuie să fie deasupra umerilor copilului.

Centurile de siguranță

centura de siguranță în 5 puncte vă permite să vă fixați în siguranță copilul în interiorul scaunului, oferindu-i cea mai bună protecție.

Pernuțele pentru umeri sporesc confortul și limitează mișcările copilului, ajutând în plus la distribuirea uniformă a forțelor prin umeri și piept în timpul unei coliziuni.

Spătar rabatabil

Un element esențial pentru călătoriile lungi în mașină. Acesta permite copilului dumneavoastră să adoarmă rapid și confortabil în scaun, menținând în același timp o poziție sigură și sănătoasă. Înclinarea poate fi reglată cu o singură mână prin intermediul unui mâner vizibil.

Materiale de înaltă calitate

Tapițeria este fabricată din materiale respirabile și antialergice și poate fi îndepărtată și spălată la mașină în orice moment (temp. recomandată: 30°C).

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
9-22 kg
Direcția de montare:
redirecţiona
Instalare spate în spate:
-
I-Size standard:
da’
Evaluare ADAC:
4
Perioada de garantie:
2 ani
Spătar reclinabil:
da
Reglarea înălțimii hamului:
da
Ajustarea înălțimii:
da
Metoda de montare:
Conectori Isofix + centura Top Tether
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Greutate (kg):
10,5
Vârsta aproximativă a copilului:
De la aproximativ 15 luni la 4 ani
Indicatoare de montaj corecte:
da
Dimensiuni (cm):
Lungime: 54
,
Latime: 45
,
Înălțime: 65
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel