Scaun auto Britax Romer Trifix 9-18 kg Gri oțel

Scaun auto Britax Romer Trifix 9-18 kg Gri oțel
999,00 RON / buc.
Urmăriți Comparați

Returnarea ușoară a mărfurilor

Cumpărați și verificați în liniște acasă. În cadrul 14 zile puteți renunța la contract fără a da niciun motiv.
Arată detalii
14 zile de retragere
Satisfacția dvs. cu achizițiile dvs. este de o importanță capitală. Puteți returna produsele comandate de la noi în termen de 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Scaunul auto Romer Trifix este conceput pentru copii cu greutatea de 9-18 kg. Cel mai mare atu al său este siguranța maximă, cu numeroase sisteme avansate de protecție a copilului, materiale care absorb energia sau stabilizare dublă datorită conectorilor Isofix și curelelor V-tether pentru a avea grijă de utilizator în timpul incidentelor neprevăzute din trafic. Pentru confortul atât al copilului, cât și al părinților, există un spătar înclinabil, un scaun larg confortabil și o tapițerie detașabilă.

Montare ușoară

Pur și simplu fixați conectorii Isofix în scaunul auto și fixați centura în V. Indicatorii speciali de pe scaun indică atunci când ambele etape de instalare au fost efectuate corect; când se transformă în verde, puteți fi siguri că copilul dumneavoastră este în siguranță.

Siguranța este pe primul loc!

Acesta este principiul călăuzitor al inginerilor Britax Romer. Scaunul este echipat cu multe sisteme avansate și testate, cum ar fi:

- Pivot Link - transportă energia în jos în timpul incidentelor neprevăzute din trafic, protejând cele mai vulnerabile părți ale corpului. În plus, limitează mișcarea înainte a copilului în cazul coliziunilor frontale sau al frânărilor bruște.

- Protectori laterali încorporați - profunzi, acționând ca o carapace. Acestea sunt înconjurate de materiale moi, care absorb energia.

- Tehnologia SI-PAD - cea mai bună protecție împotriva impactului lateral.

- Stabilitate dublă datorită conectorilor Isofix și V-tether - scaunul se fixează direct pe caroseria mașinii cu ajutorul unor conectori speciali, eliminând riscul de alunecare, de exemplu, în timpul unei răsturnări.

- Inserții de hamuri cu absorbție de energie - ușurează presiunea asupra corpului copilului în timpul frânării bruște și al coliziunilor frontale.

Tetieră reglabilă

Reglarea cu o singură mână a înălțimii tetierei împreună cu centurile de siguranță în cinci puncte. Datorită reglabilității largi, capul copilului dvs. se va afla în cea mai bună zonă de protecție pe tot parcursul.

Spătar rabatabil

Un element esențial pentru călătoriile lungi în mașină. Acesta permite copilului dumneavoastră să adoarmă rapid și confortabil în scaun, menținând în același timp o poziție sigură și sănătoasă. Înclinarea poate fi reglată cu o singură mână cu ajutorul mânerului vizibil.

Materiale de înaltă calitate

Tapițeria este fabricată din materiale respirabile și antialergice și poate fi îndepărtată și spălată la mașină în orice moment (temp. recomandată: 30°C). Centurile de siguranță încorporate nu trebuie să fie îndepărtate, astfel încât nu există riscul unei instalări incorecte.

Manipulare ușoară a centurilor de siguranță

Datorită a două caracteristici extrem de practice:

1. Mânere care țin centurile la locul lor atunci când se așează copilul în scaun

2. Tensionarea simplă a ambelor curele în același timp, datorită mânerului practic.

Parametrii tehnici:
grupa de greutate:
9-18 kg
Reglarea simultană a înălțimii hamului și tetierei:
da’
Direcția de montare:
redirecţiona
Spătar reclinabil:
da
Montare frontală de la-la:
9-18 kg
Instalare spate în spate:
-
I-Size standard:
NU
Scaun pivotant:
NU
Reglarea înălțimii hamului:
da
Metoda de montare:
Isofix și centurile de siguranță
Evaluare ADAC:
4
Vârsta aproximativă a copilului:
De la aproximativ 9 luni până la 4 ani
Tapițerie detașabilă pentru spălare:
da
Indicatoare de montaj corecte:
da
Dimensiuni (cm):
Lungime: 54
,
Latime: 45
,
Înălțime: 65
Greutate (kg):
10,8
Recenzii ale utilizatorilor
Cerere de informații despre produs

Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Câmpurile marcate cu un asterisc sunt obligatorii

Extins - Garanția producătorului pentru o perioadă de 24 luni.

Garanția este acordată pentru o perioadă de 2 ani de la data livrării.

Garanția acoperă toate defectele produsului, cu excepția daunelor mecanice rezultate în urma unei utilizări necorespunzătoare.

pixel